Ποιός συνόδευε την Α.Τ., όταν πήγε να καταθέσει στον κ. Κορέα και μάλιστα μετά από συνέντευξη που έδωσε; Τι θα κάνει ο κ. Ανδρεάδης;

Ανατροπές στο θέμα της υπόθεσης της αποκαλούμενης «εγκληματικής  οργάνωσης» προκαλεί η νέα ένορκη κατάθεση της Α.Τ. στον ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη, η οποία δόθηκε πριν από 48 ώρες. Μετά την προαναφερόμενη κίνηση της Καρδιτσιώτισσας, πρώην φίλης του πρώην προέδρου της Βέροιας Γιώργου Αρβανιτίδη, η υπόθεση μπαίνει σε νέα βάση, αφού τα «θέματα» της δικαιοσύνης αφορούν άλλα πρόσωπα. Πλέον απαιτείται οι αρμόδιες αρχές να κινηθούν άμεσα αφού με την κατάθεση της Α.Τ. προέκυψαν νέα δεδομένα, τα οποία, όπως εκτιμούν και νομικοί κύκλοι, οδηγούν στην κατάρρευση της σκευωρίας, αρκεί η δικαιοσύνη να κάνει, όπως πάντα, καλά την δουλειά της. Τότε θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις και για πολλούς.
Η Α.Τ. κατέθεσε στον Ανδρεάδη την περασμένη Πέμπτη και έριξε μια… βόμβα. Ειδικότερα κατονόμασε τον γνωστό αθλητικό δημοσιογράφο που την παρότρυνε για την προηγούμενη κατάθεσή της στον εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα για την οποία αναφέρει ότι δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση και ο θυμός της ήταν ίδιος και στη διάρκεια μαγνητοσκοπημένης τηλεοπτικής συνέντευξής της.
Μάλιστα η Α.Τ. αναφέρει-κατονομάζει και το άτομο που συνοδευόταν την ώρα που πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα, όπως επίσης και ότι της ζητήθηκε δεύτερη συνέντευξη από τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε.
Από αυτά προκύπτουν αρκετά συμπεράσματα, όχι μόνο για τις δικαστικές αρχές αλλά και για τους φιλάθλους.
Υπενθυμίζουμε ότι σε συνέντευξή της στην εφημερίδα της Καρδίτσας «η Αλήθεια», συγκεκριμένα στις 27 Μαϊου, είχε δηλώσει τα εξής:
Η κ. Α. Τ. λέει ότι «δεν γνωρίζει τον κ. Μαρινάκη ούτε κατ’ όψεως, αλλά απλά και μόνο εξ ονόματος. Επίσης δεν γνωρίζει καμία συναλλαγή του κ. Αρβανιτίδη με τον κ. Μαρινάκη, ούτε και αν έχουν συναντηθεί, ο κ. Αρβανιτίδης με τον κ. Μαρινάκη».


* Τον κ. Κουρίδη τον γνώρισε σε συναντήσεις για καφέ παρουσία του κ. Αρβανιτίδη με τον οποίο διατηρούσε γνωριμία λόγω της ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο. «Σ’ αυτές τις συναντήσεις», λέει η κ. Α. Τ. «δεν μου δόθηκε η εντύπωση ότι τα όσα λέγονταν αφορούσαν ύποπτες συναλλαγές. Όλα τα παραπάνω τα κατέθεσα σε ένορκη κατάθεσή μου και είναι αληθινά».