Ο Γενναίος είχε καταφέρει το... ακατόρθωτο

Με ποιόν παράγοντα, ο οποίος είναι πρώην διαιτητής έχει καλές σχέσεις ο Χρήστος Γενναίος; Η απάντηση είναι πολύ εύκολη και τη γνωρίζουν όλοι οι Αθηναίοι. Είναι ο Γιώργος Κασναφέρης της Ξάνθης! Δεν υπονοούμε κάτι, απλά το καταγράφουμε, καθώς ο Γενναίος δεν αναμένεται να κάνει ορισμούς της Σούπερ Λίγκας και το τονίζουμε αυτό προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης. Πάντως, κάθε απάντηση δεκτή.

Όταν ήταν στην ενεργό δράση ο Γενναίος είχε καταφέρει το απίθανο! Τα είχε καλά και με τον Βασάρα, ο οποίος τον έπαιρνε στην Ευρώπη, αλλά και με τον Κασναφέρη. Και λέμε ότι είναι απίθανο, επειδή οι Βασάρας και Κασναφέρης, όταν ήταν εν ενεργεία διαιτητές, ήταν ανταγωνιστές (sic) για το ποιος είναι καλύτερος.



Ως παράγοντας ο Γενναίος δεν είχε αναλάβει κάποιο πόστο στην ΕΠΣ Αθηνών. Από το… πουθενά έγινε περιφερειάρχης διαιτησίας, από το… πουθενά βρέθηκε στην ΚΕΔ. Μάλιστα φέτος είναι ο παρατηρητής με τους περισσότερους συνολικούς ορισμούς (=23). Εχει τους περισσότερους στην Σούπερ Λίγκα (= 16), τρεις στο κύπελλο, και τέσσερις στη Φούτμπολ Λιγκ.