«Πάγωσαν» αλλά… ψήφισαν – Η διαιτητική πιάτσα ήξερε τη σύνθεση της νέας ΚΕΔ, όχι όμως οι παράγοντες της ΕΠΟ – Μόνο… εκπλήξεις βγαίνουν στο Πάρκο Γουδί

Εκτέθηκε η ΕΠΟ στο θέμα της στελέχωσης της ΚΕΔ. Μπορεί η εισήγηση να έγινε αποδεκτή, όμως τα μέλη του ΔΣ της ομοσπονδίας «πάγωσαν» όταν άκουσαν τον σύμβουλο της ΕΠΟ, Νίκο Προύντζο να αναφέρει πως όλοι οι διαιτητές γνώριζαν ποιοι θα στελεχώσουν το κορυφαίο όργανο της διαιτησίας, εκτός από αυτούς που έπρεπε να ψηφίσουν, δηλαδή τους συμβούλους της ΕΠΟ.
«Εγώ δεν ψηφίζω. Χθες (σ.σ. προχθές) άκουσα τα ονόματα στο «Μετροπόλιταν», κατά την παρουσίαση της “Sportradar” από τον πρώην αναπληρωτή της ΚΕΔ Χριστόφορο Ζωγράφο. Πως την ήξερε αυτός κι εμείς όχι», ανέφερε το μέλος του ΔΣ Νίκος Προύντζος στη διάρκεια της συνεδρίασης. Φυσικά ο τελευταίος δεν ψήφισε, όμως δεν συνέβη το ίδιο και με τους υπόλοιπους παράγοντες.
Έτσι η ΕΠΟ έκανε ένα ακόμη βήμα προς τα πίσω. Φαίνεται πως η κατάσταση στην ομοσπονδία πάει από το κακό στο χειρότερο. Με συνεχόμενα… αυτογκόλ κάνει ό,τι μπορεί για να αυτουποβαθμιστεί και να χάσει πάσα σοβαρότητα.
Στο... "εμείς" του Προύντζου συμπεριλαμβάνεται και ο Καραμελίδης;