Η καραμέλα (κάποιων) για τη διαιτησία - Από τη στιγμή που στα ντέρμπι δεν δημιουργήθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα γιατί... βγάζουν δυσαρέσκεια; - Hθελαν να ευνοούνται συνέχεια Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ όπως συνέβη αρκετές φορές;

Η διαιτησία εκείνο, η διαιτησία το άλλο… Τελικά, φαίνεται πως όλους του βολεύει να τη χρησιμοποιούν ως άλλοθι για τις αποτυχίες τους. Εκείνο που φάνηκε σε όλους παρακολουθούν την Σούπερ Λίγκα είναι πως οι ρέφερι δεν επηρέασαν την εξέλιξη κανενός ντέρμπι. Δηλαδή δεν αλλοίωσαν αποτέλεσμα.
Ούτε ο Καλογερόπουλος στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0, ούτε ο Αρετόπουλος στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2, ούτε ο Τριτσώνης στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-2, ούτε ο Μάνταλος στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 4-3. Κρατήσαμε δυο ματς «έξω» επειδή υπάρχουν κάποιες… παράμετροι που πρέπει να θίξουμε.
Ο Γιάχος (Χίου) σφύριξε ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-0 και δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ των «ερυθρολεύκων». Οι φιλοξενούμενοι δεν αντέδρασαν και ο διεθνής ρέφερι κρίθηκε πετυχημένος. Αν το λάθος είχε γίνει υπέρ των γηπεδούχων θα έμπαινε… νερό στο μύλο της προπαγάνδας.

Ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) διαιτήτευσε Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-1. Τα επεισόδια ήταν πρωτοφανή και αν ήταν ματς Ευρωπαϊκής διοργάνωσης θα διακόπτονταν πριν από τη σέντρα. Όμως, ο διεθνής ρέφερι το ξεκίνησε μέσα σε ατμόσφαιρα… ζούγκλας.