Λαναρής: «Αν δούμε τις καταθέσεις συνολικά, θα δούμε ότι κάτι περίεργο υπάρχει. Πήγε ο Μελισσανίδης, ο Κούγιας, κάτι ύποπτο μου φαίνεται»

*** «Βγήκα με τον Καλαϊτζίδη στον αγωνιστικό χώρο και πήγαμε στον πάγκο»
*** «Δεν είχαμε κανένα θέμα στο β' ημίχρονο με τον Καλαϊτζίδη, έδινε οδηγίες, αυτός αποφασίζει τις αλλαγές»
*** «Είναι κατευθυνόμενα όσα είπε ο Γεωργέας»
*** «Η ομάδα δεν βγήκε με καθυστέρηση»
Εναντίον των Μελισσανίδη, Κούγια, Καλαϊτζίδη, Γεωργέα στράφηκε ο πρώην γενικός αρχηγός της Βέροιας Γιώργος Λαναρής, ο οποίος διέψευσε ότι είπε στους παίκτες, στην ανάπαυλα του αγώνα, να χάσουν με 3-0. Αντίθετα ανέφερε ότι επεσήμανε πως όσο περνάει ο χρόνος «είναι υπέρ μας για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».
Για τον Καλαϊτζίδη, ο Λαναρής είπε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ: «Ήμουν μέσα στα αποδουτήρια στο ημίχρονο, σε όλα τα παιχνίδια μπαίνω στα αποδυτήρια. Δδεν τους είπα ποτέ να χάσουν με 3-0, είναι ψέματα. Δεν είχαμε κανένα θέμα στο δεύετρο ημίχρονο με τον Καλαϊτζίδη, ο οποίος έδινε οδηγίες, ενώ αυτός είναι που αποφασίζει τις αλλαγές. Οι δύο έγιναν για λόγους τραυματισμού και η μία για τακτική. Στο πρώτο ημίχρονο η πίεση του Ολυμπιακού δεν καρποφόρησε και στο ημίχρονο τους είπα ότι όσο περνάει η ώρα είναι υπέρ μας για να πάρουμε θετικό αποτέελεσμα. Βγήκα με Καλαϊτζίδη στον αγωνιστικό χώρο και πήγαμε στον πάγκο».
Μετά στο… στόχαστρό του βρέθηκαν δυο παράγοντες του ποδοσφαίρου: «Αν δούμε τις καταθέσεις συνολικά, θα δούμε ότι κάτι περίεργο υπάρχει. Πήγε ο Μελισσανίδης, ο Κούγιας, κάτι ύποπτο μου φαίνεται. Η ομάδα δεν βγήκε με καθυστέρηση στον αγωνιστικό χώρο. Δεν απομακρύνθηκα από τα αποδυτήρια».
Και συνέχισε: «Ο Καφές κάτι ήρθε και είπε στον Καλαϊτζίδη. Δεν ξέρω τι του είπε. Απ' ότι πληροφορήθηκα ο Γεωργέας έκανε παράπονο ότι είχε πρόβλημα γι' αυτό έγινε αλλαγή. Το ίδιο έκανε και ο Καφές. Δεν μπορώ να προσδιορίσω γιατί έπαιξε μέχρι το 67'. Εγώ έχω παίξει τραυματίας σε όλο τον αγώνα».

Για τον Γεωργέα, ο Λαναρής ήταν κατηγορηματικός:  «Διαψεύδω όλα αυτά που είπε ο Γεωργέας. Είναι κατευθυνόμενα, δεν μπορώ να εξηγήσω κάτι άλλο».