Μαρινάκης: «Ελπίζω το καλύτερο για τη χώρα μας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε»

*** «Ο Ολυμπιακός θα είναι πολύ δυνατός και θα ανταποκριθεί στους στόχους του»
*** Ολα όσα είπε ο πρόεδρος στο Παγκόσμιο Συνέδριο των συνδέσμων της Θύρας 7
To «παρών» στο Παγκόσμιο Συνέδριο των συνδέσμων της Θύρας 7 έδωσε, στο Καραϊσκάκη, o Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο Πρόεδρος  και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε στα θέματα της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τελευταίες πολιτικο-οικονομικές εξελίξεις. «Ελπίζω το καλύτερο για τη χώρα μας σε αυτή τη στιγμή της δοκιμασίας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Για θέματα που αφορούν τους νταμπλούχους ο κ. Μαρινάκης δήλωσε: « Όσο για τον Ολυμπιακό μας να ξέρετε ότι θα είναι πρωταθλητής, όπως το επιβάλλει η ιστορία του και όπως επιθυμούμε όλοι μας», δήλωσε.
Σε ερώτηση για το σχεδιασμό της ομάδας, απάντησε: «Ο σχεδιασμός έχει ήδη γίνει, προχωράμε και είμαι βέβαιος ότι οι άνθρωποι που κανονίζουν το θέμα των μεταγραφών θα κάνουν το καλύτερο δυνατό, ώστε η ομάδα να είναι πολύ δυνατή και να ανταποκριθεί σε όλους τους στόχους».
Ο πρόεδρος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους εκπροσώπους των οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού, ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι οι Πειραιώτες κατέκτησαν το νταμπλ. Όμως, μεγαλύτερη είναι η ικανοποίηση Μαρινάκη για την ευρωπαϊκή πορεία, καθώς ο Ολυμπιακός κατέχει την υψηλότερη θέση της ιστορίας του και περιλαμβάνεται στις 22 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.
Ακόμη, ενημέρωσε τους φιλάθλους ότι εδώ και αρκετές ημέρες τα διοικητικά ζητήματα και τη λειτουργία της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει αναλάβει Εκτελεστική Επιτροπή την οποία στελεχώνουν πρόσωπα της εμπιστοσύνης του και για μια ακόμα φορά τόνισε τη στήριξή του στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη.
Τέλος, ο κ. Μαρινάκης συζήτησε με τους  φιλάθλους  για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν  και ως πολίτες, μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα . Παράλληλα τόνισε, για μία ακόμη φορά πως ο ίδιος παραμένει εγγυητής για το μέλλον του συλλόγου, ο οποίος έχει δομηθεί τα τελευταία χρόνια και ποδοσφαιρικά, αλλά και οικονομικά, επάνω σε πολύ στέρεες βάσεις.