Δεν μπορούν να πάρουν την ΕΠΟ με εκλογές, αφού χάνουν παρότι παρεμβαίνουν (χωρίς αυτό να προβλέπεται από πουθενά και αν το έκαναν άλλοι θα γινόταν μέγα θέμα στα ΜΜΕ αλλά τώρα είναι όλα… χαλαρά) – Χάνουν και στα δικαστήρια, με απόδειξη της προσφυγή της ΕΠΣ Θεσσαλίας, και τώρα οι Αλαφούζος, Μελισσανίδης, Σαββίδης απαιτούν να καταργηθούν οι δημοκρατικές διαδικασίες – Ψάχνουν σανίδα σωτηρίας στον Κοντονή, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΠΑΟ ζήτησε ραντεβού

Αν οι Αλαφούζος, Μελισσανίδης, Σαββίδης είχαν δύναμη θα πήγαιναν στα θεσμικά όργανα. Όμως, ξέρουν ότι είναι χαμένοι από χέρι.

Χωρίς καν να έχουν αποδοθεί κατηγορίες για την υπόθεση της δήθεν εγκληματικής οργάνωσης, καθώς η έρευνα αφορά υπόπτους, καταπατούν το τεκμήριο της αθωότητας. Βέβαια, ο στόχος τους είναι προφανής. Να πάρουν τα ηνία του ποδοσφαίρου.

Αυτή είναι η μόνη πρόταση που έχουν οι τρεις παράγοντες του ΠΑΟ, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ και άρχισαν το… σώου. Κανένας δεν τους πιστεύει πλέον ότι δεν θα ξεκινήσουν το πρωτάθλημα.

Υπάρχουν οι ρήτρες από τη NOVA, ενώ ο Παναθηναϊκός ελπίζει σε οικονομική ανάσα από τα χρήματα του Europa League.


Το… παραμύθι τους δεν έχει δράκο. Απλά πολεμούν για να ελέγξουν την ΕΠΟ, ποντάροντας στην μεγάλη επικοινωνιακή στήριξη αλλά, όπως ήδη αναφέραμε, το ποδόσφαιρο έχει δημοκρατικούς κανόνες και οι Αλαφούζος, Μελισσανίδης, Σαββίδης είναι χαμένοι από χέρι. Απόδειξη ότι έχασαν τις περισσότερες ενώσεις που είχαν εκλογές.