ΕΠΣ Ηρακλείου: «Οι δηλώσεις του Βούρβαχη για τον Φουκάκη δεν έχουν καμία βάση»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY (29/06)

Με μεγάλη έκπληξη το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργου Βούρβαχη, ο οποίος άφησε αιχμές για την ηρακλειώτικη και κατ’ επέκταση την κρητική διαιτησία και ανέφερε το όνομα του διαιτητή της Ένωσής μας, Γιώργου Φουκάκη. Το θέμα απασχόλησε τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. και η ΕΠΣΗ έχει να απαντήσει τα εξής στον κ. Βούρβαχη:
Η ΕΠΣ Ηρακλείου διακρίνεται για το επίπεδο της διαιτησίας της και το ήθος των διαιτητών της. Εκφράζει την στήριξή της και την εμπιστοσύνη της στον Γιώργο Φουκάκη, κάτι που απορρέει από την παρουσία του σε όσα παιχνίδια ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ.
Ο κ. Φουκάκης ορίστηκε σε τρία παιχνίδια στα play off-out της Football League και όχι σε πέντε, όπως λανθασμένα αναφέρει ο κ. Βούρβαχης.
Και να υπενθυμίσουμε σε όσους τυχόν το αμελούν, ως ένα μικρό δείγμα «αξιοκρατίας» προς τις Ενώσεις της Κρήτης, πως στον κρητικό όμιλο της Δ’ Εθνικής την περίοδο 2012-13, επί συνόλου 90 αγώνων, οι Χανιώτες διαιτητές διηύθυναν 46 παιχνίδια, οι Ρεθυμνιώτες 20, οι διαιτητές από το Λασίθι 15 και οι διαιτητές από το Ηράκλειο μόλις 9 ματς.

Οι δηλώσεις του κ. Βούρβαχη δεν έχουν καμία βάση και καλό θα ήταν, εφόσον στηρίζει αυτά που λέει, να παρουσιάζει και τις αποδείξεις.

Σχόλια