Ο Ζωγράφος κλήθηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος - Έγγραφη αναφορά, ώστε να ξεκινήσει έρευνα, για τις παράνομες υποκλοπές

Στα γραφεία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρέθηκε την Παρασκευή ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, Χριστόφορος Ζωγράφος και το θέμα είχε να κάνει με τις παράνομες υποκλοπές σε βάρος του, μετά από την τοποθέτηση κοριού στο αυτοκίνητό του. Σημειώστε δε ότι ο παράγοντας της διαιτησίας δεν πήγε με δική του πρωτοβουλία αλλά κλήθηκε από τους υπεύθυνος αξιωματικούς, πάντως πολύ καθυστερημένα, μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε.
Από τον Ζωγράφο, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησαν αναλυτική ενημέρωση για τα πάντα, ενώ όσον αφορά στο παράνομο υλικό που έχει αναρτηθεί σε ιστοσελίδα αναμένεται να χρειαστούν ενενήντα μέρες για να… κατέβει. Παράλληλα θα ξεκινήσουν έρευνες, προκειμένου να βρεθεί από πού ανέβηκε.
Οι υπεύθυνοι είδαν ότι πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση, άλλωστε έχει πάρει και μεγάλη δημοσιότητα. Ετσι θα ξεκινήσει έρευνα, καθώς ο Ζωγράφος έκανε και έγγραφη καταγγελία ενώ απορούμε γιατί καθυστέρησε τόσο.

Τέλος, από τον Ζωγράφο θα γίνει και μήνυση στην εταιρία από την οποία η ΕΠΟ είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο που του παραχώρησε, επειδή ο κοριός μπήκε χωρίς να έχει παραβιαστεί το αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για αυτή την κίνηση τον προέτρεψαν και από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.