Ο Γεωργέας παραδέχθηκε ότι «ο Μελισσανίδης είναι ο πρόεδρος της ΑΕΚ» - Πλέον τον λόγο έχει η ΕΕΑ, όπου ο Ολυμπιακός έκανε σχετική καταγγελία

***Είναι χαρακτηριστικό ότι για το παραπάνω ο νυν παίκτης της ΑΕΚ ήταν σίγουρος, αντίθετα για το ματς Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 έχασε και τα αβγά και τα καλάθια  
***Διαβάστε την κατάθεσή του στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ 
Σε δύσκολη θέση βρέθηκε ο Νίκος Γεωργέας στο διάστημα περίπου δυο ωρών που κατέθεσε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για το ματς Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 που έγινε τον Ιανουάριο του 2013. Ο παίκτης της ΑΕΚ δεν μπορούσε να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις, λέγοντας ότι όσοι τότε συμπαίκτες του τον διαψεύδουν λένε ψέματα και υπέθεσε πως τάχα το ματς κανόνισαν οι πρόεδροι των δυο ομάδων! «Ο,τι θέλεις θυμάσαι, όλα είναι κατευθυνόμενα. Δεν ντρέπεσαι λιγάκι», ήταν η έκρηξη της στιγμής από τον πρώην πρόεδρο της ομάδας της Ημαθίας Γιώργο Αρβανιτίδη.
Συγκεκριμένα για τον Καφέ, που είναι μέσα σε αυτούς που τον διαψεύδουν, ο Γεωργέας τόνισε: «Είπε και αυτός να γίνει αλλαγή. Εκεί ήταν και το μασάζ ήταν ακριβώς δίπλα, δεν είναι σε άλλο δωματιάκι. Έγινε αλλαγή για τους ίδιους λόγους. Δεν είμαι σίγουρος άλλα πιστεύω γι' αυτό έγινε αλλαγή». 
Κατά τα άλλα δεν θυμόταν ποιοι παίκτες του Ολυμπιακού ήξεραν: «Πρέπει να πω ποιοί παίκτες του Ολυμπιακού ήταν που έκαναν ότι κατάλαβαν; Δεν θυμάμαι ποιοι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν», ανέφερε ο Γεωργέας.
Για το πως κατέθεσε στον ανακριτή ο Γεωργέας είπε: «Με φώναξε ο ανακριτής και μου είπε έγινε αυτό και αυτό, του είπα ότι έγινε, δεν κατήγγειλα. Με πήρε τηλέφωνο πήγα και είπα αυτό που έγινε. Μπορεί να μην το έλεγα και ποτέ για να μην κάνω κακό στο όνομα μου»
Για τον Μελισσανίδη ανέφερε: «Ο Μελισσανίδης δεν μου είχε πει τίποτα. Δεν τον βλέπω καθόλου. Ο πρόεδρος της ομάδας είναι. Μόνο στο γήπεδο μας βλέπει». Πλέον τον λόγο έχει η ΕΕΑ, όπου ο Ολυμπιακός έκανε σχετική καταγγελία.
Αρχικά ο Γεωργέας είπε τα εξής: «Στα αποδυτήρια ήταν μόνο ο προπονητής και μας έδινε οδηγίες, μας λέει πάμε να βγουμε εξω μπαίνει οι Λαναρής και μας λέει θέλω να σας πω κάτι. Μας έβαλε μέσα ξανά. Να σας πω ότι το ματς πρέπει να έρθει 3-0, μας είπε ο πρόεδρος, το άκουσαν και οι 11 παίκτες σίγουρα. Όποιος δεν θέλει μπορεί να βγει αλλαγή. Ο προπονητής δεν ήταν μέσα. Ήταν εξω, και πήγα και είπα "εγώ σε αυτό το ματς δεν παιζω". Έχουμε ματς άλλη αγωνιστική, θα σε βγάλω».
Μετά ανέφερε: «Βγήκαμε όλοι και μας έβαλε ξανά μέσα. Δεν είπα ότι μπήκε ο Καλαϊτζίδης μέσα. Όπως πάμε να βγούμε μας είπε ο Λαναρής "μπείτε μέσα". Δεν μπήκε μαζί μας ο Καλαϊτζίδης».
Από τη μια πλευρά ο Γεωργέας είπε: «Δεν ήταν πολλή καθυστέρηση. 2-3-4 λεπτά. Ο Ολυμπιακός είχε βγει. Με το που βγήκα πήγα στον πάγκο και το είπα».
Σε άλλο σημείο κατέθεσε: «Ο Λαναρής μας μιλούσε για 3-4 λεπτά».
Κάπου μπερδεύτηκε...