Παυλίδης: «Ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή. Ο Λαναρής μας είπε ότι μπορούσαμε να πάρουμε ένα βαθμό. Δεν άκουσα τίποτα για αυτό το ματς, ούτε πριν, ούτε κατά τη διάρκεια, ούτε μετά, ούτε έπειτα από μέρες»

*** «Ο Γεωργέας έχει κάνει τον κύκλο του στο ποδόσφαιρο και μπορούσε να τα πει νωρίτερα. Και ο Καλογέρης λέει ψέματα»
Ο Χαράλαμπος Παυλίδης ήταν βασικός στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ ανέφερε ότι «στο ημίχρονο δεν έγινε τίποτα» και πως στα αποδυτήρια «ήταν και ο Λαναρής και ο Καλαϊτζίδης, ο Λαναρής απλά μας εμψύχωσε και μας είπε ότι μπορούσαμε να πάρουμε έναν βαθμό».
Η άποψη του Παυλίδη για όσα κατέθεσαν ο Γεωργέας, ο Καλαϊτζίδης και ο Καλογέρης: «Δεν ξέρω γιατί τα λένε αυτά. Απορώ, εγώ προσωπικά δεν άκουσα ούτε πριν, ούτε κατά τη διάρκεια, ούτε μετά τον αγώνα ούτε μετά από μέρες. Ο Καλαϊτζίδης δεν είχε την καλύτερη συμπεριφορά πρός όλους. Ο Γεωργέας ήταν χαλαρός, έκανε πλάκα αλλά πιστεύω ότι σε αυτή την περίπτωση ψεύδεται».
Ακόμη πρόσθεσε: «Ο Γεωργέας έχει κάνει τον κύκλο του στο ποδόσφαιρο, μπορούσε να τα πει νωρίτερα. Και ο Καλογέρης λέει ψέματα. Ο Καφές απ'ότι θυμάμαι είχε πρόβλημα και ζήτησε αλλαγή. Ο Καφές ήταν στο μασάζ ακριβώς από πίσω μας. Παίζαμε χωρίς πέντε βασικούς, πηγαίναμε για να πάρουμε ό,τι μπορούσαμε. Ο Ολυμπιακός μας πίεζε, είχε υπεροχή. Εμείς κάναμε 1-2 τελικές προσπάθειες μόνο».