Πράματα και θάματα… - Εγινε πρόταση από δημοσιογράφο να προσέλθει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας Μανώλης Παλάσκας ώστε να καταθέσει ως μάρτυρας στον εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα συγκεκριμένα δημοσιεύματα που προέρχονταν από τον κ. Γκαγκάτση! - Παρά την αντίθετη γνώμη του κ. Παλάσκα ο δημοσιογράφος συνεργάστηκε με πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΚ και υπάλληλο της Ενωσης και απέστειλαν με ταχυμεταφορική το σχετικό υλικό στον κ. Κορέα!!!

***Άλλη μια ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του ποδoσφαίρου, μετά την κατάθεση της Α.Τ. και του Χιού Ντάλας

***Άλλο ένα δυνατό χτύπημα για την κατάρρευση της σκευωρίας περί δήθεν  «εγκληματικής οργάνωσης»


 ***Γίνονταν τέτοια πράγματα; Τι θα κάνει η δικαιοσύνη; Τι θα κάνει ο κ. Ανδρεάδης;


***Διαβάστε ολόκληρη την ένορκη βεβαίωση


Εγινε πρόταση σε παράγοντα να καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση της δήθεν εγκληματικής οργάνωσης και μάλιστα με υλικό που του προσκομίστηκε!!! Πράματα και θάματα προκύπτουν από την ένορκη βεβαίωση μέλους της ΕΠΣ Καρδίτσας στον ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη. Συγκεκριμένα δημοσιογράφος εμφανίστηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και παρουσία του μάρτυρα, όπως και του προέδρου της ΕΠΣ Λάρισας Ζήση Γρηγορίου, με τον οποίο ο δημοσιογράφος «είχε περισσότερες σχέσεις» και πρότεινε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας Μανώλης Παλάσκας να προσέλθει στον αθλητικό εισαγγελέα κ. Κορέα, «προκειμένου να καταθέσει, προσκομίζοντας σχετικό υλικό-σχετικά με δημοσιεύματα που εκείνη την περίοδο είχαν αναρτηθεί στο διαδίκτυο και στον τύπο».
Μπορεί ο κ. Παλάσκας να αρνήθηκε, όμως η κίνηση έχει σημασία, όπως σημασία έχει, πάντα σύμφωνα με την ένορκη βεβαίωση του μέλους του ΔΣ της ΕΠΣ Καρδίτσας, ότι «τα εν λόγω δημοσιεύματα προέρχονταν από τον κ. Γκαγκάτση, ο οποίος ασφαλώς τα συνέτασσε ανεξάρτητα από τον κ. Παλάσκα και την ΕΠΣΚ. Το γεγονός αυτό προκύπτει ότι δημοσιεύματα με το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο είχαν προηγουμένως τεθεί στη δημοσιότητα, φέροντας την υπογραφή του κ. Γκαγκάτση».
Ομως, τα εντυπωσιακά της κατάθεσης δεν σταματούν εδώ. Το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Καρδίτσας στην ένορκη βεβαίωση, η οποία συντάχθηκε στις 8 Μαϊου, υποστηρίζει ότι παρά την αντίθετη γνώμη του Παλάσκα ο δημοσιογράφος σε συνεργασία με πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Καρδίτσας και έναν υπάλληλο της ίδιας Ένωσης απέστειλαν με ταχυμεταφορική το σχετικό υλικό στον κ. Κορέα. 




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ Α.Τ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΩΜΑΪΔΗ