Υπάρχει... προϊστορία - Οι Αθηναίοι περιφερειάρχες μπαίνουν στην ΚΕΔ!

Βλέπουμε ότι η ΕΠΟ προσπαθεί να αναβαθμίσει τη διαιτησία με… παλιές συνταγές. Αυτό δείχνει και μια μορφή αδιεξόδου, καθώς χρειάζονται τομές για να αλλάξει η κατάσταση. Ούτε πρέπει να παίρνονται αποφάσεις για να τηρούν τις ισορροπίες. Αν κάποιοι είναι καλοί, ας τους αφήνουν να ολοκληρώνουν το έργο τους, άσχετα αν υπάρχουν αντιδράσεις ή όχι.
Βέβαια ο Σωμαρακάκης είχε αδικηθεί στην προηγούμενη θητεία του, αφού σε ένα δίμηνο δεν είναι δυνατόν να κριθεί κανείς. Ο Αθηναίος παράγοντας της διαιτησίας είναι αυτός που αναμένεται να αναλάβει τους ορισμούς της Σούπερ Λίγκας. Πάντως, οι αρμοδιότητες θα καθοριστούν στο μέλλον.
Από την πλευρά του ο Γενναίος υπήρξε περιφερειάρχης διαιτησίας και ο πρώην διεθνής βοηθός έγινε μέλος στην ΚΕΔ. Κι αυτός είναι Αθηναίος ενώ είναι αυτός που διαδέχθηκε τον Σωμαρακάκη στη θέση του περιφερειάρχη και να που τώρα είναι μαζί στην ΚΕΔ. Και ο Ζωγράφος περιφερειάρχης διαιτησίας ήταν πριν γίνει αναπληρωτής πρόεδρος.

Αναμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο νέος περιφερειάρχης στην Περιφέρεια Αττικής για να δούμε και ποιος άλλος θα μπει στην ΚΕΔ. Πάντως, με τους περιφερειάρχες της υπόλοιπης Ελλάδας δεν ισχύει αυτό, καθώς κανείς τους δεν έχει μπει στο κορυφαίο όργανο της διαιτησίας.