Έτσι δείχνουν ποιοι είναι, τι θέλουν και τι θα κάνουν όλη τη σεζόν – Η ΕΠΟ ήταν υποχρεωμένη να ρωτήσει Παναθηναϊκό και ΑΕΚ ποιον ή ποιους θα βάλει στην ΚΕΔ;

Ξεπερνούν τα όρια Παναθηναϊκός και ΑΕΚ που δείχνουν ότι θα κάνουν τα πάντα για να δυναμιτίσουν το πρωτάθλημα. Ο στόχος τους είναι προφανής: Όποιος φωνάζει για τη διαιτησία από πριν, εκείνο που θέλει είναι να ευνοηθεί και φυσικά να αδικούνται οι αντίπαλοί του. Είναι κανόνας αυτό, ειδικά αν δεν υπάρχει προφανής λόγος αλλά μόνο… επικοινωνιακός!
Παναθηναϊκός και ΑΕΚ βρήκαν την ευκαιρία να βάλουν κατά της ομοσπονδίας με αφορμή την επιλογή του Γιάννη Τσαχειλίδη ως αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ. Σιγά το νέο! Οποια επιλογή και αν έκανε η ΕΠΟ, πάλι τα ίδια θα γινόταν.
Όμως, από πού ορμώμενοι κρίνουν έναν πρώην διεθνή διαιτητή και νυν παρατηρητή της ΟΥΕΦΑ;
Επειδή ανήκει στην ΕΠΣ Πειραιά; Η απάντηση σε αυτό είναι: 1) Στην ΚΕΔ μπήκαν και δυο Αθηναίοι (Σωμαρακάκης, Γενναίος), 2) Στη διαιτησία η εντοπιότητα έχει καταργηθεί εδώ και χρόνια.
Κρίνουν τον Τσαχειλίδη από την προηγούμενη θητεία του στην ΚΕΔ, διάστημα που έγινε και απόπειρα επίθεσης εναντίον του, όμως ούτε αυτό λαμβάνουν υπόψη τους; Η απάντηση είναι ότι ο Πειραιώτης δεν έκανε ορισμούς της Σούπερ Λίγκας ενώ θύμα επίθεσης έπεσε στις 24 Ιανουαρίου 2014. Θυμίζουμε είχε την ευθύνη των επιλογών των ρέφερι της Φούτμπολ Λιγκ και των Νοτίων Ομίλων της Γ’ Εθνικής.
Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θεωρούν ότι η ΕΠΟ έπρεπε να τους ρωτήσει; Αυτή είναι η πρότασή τους για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου; Η ομοσπονδία να είναι υποχρεωμένη να λαμβάνει υπόψη (και να υλοποιεί;) την άποψή τους;
Παναθηναϊκός και ΑΕΚ γνωρίζουν αν ο Τσαχειλίδης θα κάνει ορισμούς της Σούπερ Λίγκας; Πιθανό είναι, όμως η ΚΕΔ δεν συνεδρίαση ακόμη για να ασχοληθεί με την κατανομή των αρμοδιοτήτων.
Αντιγράφουμε από εδώ για την επίθεση κατά του Τσαχειλίδη ενώ δείτε και σε ποιες κατηγορίες είχε αρμοδιότητα ορισμών:
Θύμα επίθεσης έπεσε ο Γιάννης Τσαχειλίδης το πρωί της Παρασκευής από άγνωστο. Συγκεκριμένα το περιστατικό διαδραματίστηκε σε μία στιγμή ήταν κοντά στο σπίτι του και οδηγούσε το αυτοκίνητό του και σταμάτησε σε φανάρι στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Ο δράστης κατέβηκε από μηχανή που ήταν συνεπιβάτης, άνοιξε την πόρτα του αμαξιού και του έριξε σπρέι!
Ο Τσαχειλίδης αντέδρασε και κατάφερε να διαφύγει από την πόρτα του συνοδηγού ενώ ο δράστης προσπαθούσε να τον κρατούσε εντός του οχήματος. Όταν ο δράστης επιχείρησε να τον κυνηγήσει το μέλος της ΚΕΔ άρχισε να τρέχει και να φωνάζει βοήθεια με αποτέλεσμα ο άγνωστος που έκανε την επίθεση να τραπεί σε φυγή.
Ο ίδιος έκανε μήνυση κατά αγνώστων στο Α.Τ. Παλαιού Φαλήρου. Με την υπόθεση θα ασχοληθεί το τμήμας αθλητικής βίας της ΓΑΔΑ. Πρόκειται για τον άνθρωπο ορίζει τους διαιτητές στο Νότιο Όμιλο της Β' Εθνικής και στους Νότιους Ομίλους της Γ'. Ο ίδιος πάντως σκέφτεται ακόμα και την παραίτησή του υπό αυτές τις συνθήκες.