Και οι ειδικοί γελάνε με την προπαγάνδα – «Μιλάμε για ανοησίες» , δήλωσε ο διευθυντής της “Sportradar” αναφερόμενος στην παρουσίαση του παράνομου στοιχηματισμού από τα ελληνικά ΜΜΕ

***Και προέτρεψε: «Να μη στηρίζεστε σε στοιχεία που παρουσιάζονται από πρόσωπα που έχουν συμφέροντα να τα παρουσιάζουν»

Για… ανοησίες μίλησε ο διευθυντής της “Sportradar” Ανδρέας Κράνιχ αναφερόμενος στους ισχυρισμούς σε τίτλους εφημερίδων για τον παράνομο στοιχηματισμό. Αναλυτικά:
«Μελέτησα τη συζήτηση που γίνεται στην Ελλάδα και τη Σούπερ Λίγκα για τον παράνομο στοιχηματισμό. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να γελάω. Αν άκουγα ότι έχουν τοποθετηθεί σε ένα παιχνίδι 6 εκατ. ευρώ, πρώτα πρώτα θα αναρωτιόμουν και θα αναζητούσα ποιος το λέει αυτό. Υπάρχουν 200 bookmakers που ασχολούνται με τη Σούπερ Λίγκα.
Ποτέ κανένας δεν θα αποκαλύψει τα ποσά που παίζονται. Όταν βλέπετε τέτοιους ισχυρισμούς σε τίτλους εφημερίδων, να λέτε ότι πρόκειται μόνο για μια απλοποίηση. Μιλάμε για ανοησίες. Να μη στηρίζεστε σε στοιχεία που παρουσιάζονται από πρόσωπα που έχουν συμφέροντα να τα παρουσιάζουν».

Η δήλωση έγινε με αφορμή την παρουσίασης της έναρξης της τριετούς συνεργασίας της ΕΠΟ με την εταιρεία Sportradar, επίσημο συνεργάτη της ΟΥΕΦΑ για την αντιμετώπιση του προβλήματος των χειραγωγημένων αγώνων.