Το… χαστούκι από την κατάθεση Ντάλας, μετά και από αυτό της Α.Τ., είναι τόσο ηχηρό και πλέον οι εξελίξεις είναι αναπόφευκτες – Η σκευωρία των λασπολόγων καταρρέει με μεγάλο θόρυβο - «Δεν είπα ποτέ αυτά που γράφτηκαν για τα λάθη που έκανε η διαιτησία στον αγώνα Aστέρας Tρίπολης – Oλυμπιακός», τόνισε ο Σκωτσέζος στον ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη και σύμφωνα με νομικούς κύκλους επιβάλλεται πλέον να ερευνήσει αν υπάρχει «εγκληματική οργάνωση» προπαγανδιστών

***Άλλη μια επιβεβαίωση για όσα γράφαμε
***Ο Ντάλας δεν ζήτησε να μην κάνει ορισμούς λόγω της διαιτησίας του Σπάθα στο ματς Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-0, σύμφωνα με τηνκαραμέλα των λασπολόγων, αλλά «η απόφασή μου επηρεάστηκε όμως από την επίθεση που έλαβε χώρα σε βάρος του κ. Zωγράφου»
***Αυτά γράφαμε από το ρεπορτάζ πριν καταθέσει ο Σκωτσέζος, κάτι που έγινε στις 21 Μαϊου



Χιού Ντάλας στον ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη:

«Eίχα δει κάποιες καλές αποδόσεις και κάποιες άλλες που ήταν πολύ φτωχές. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι υπάρχει κάτι ύποπτο στη διαιτησία ή κάποια διαιτησία ξεπερνά τα όρια του σφάλματος και δεν είπα ποτέ αυτά που γράφτηκαν για τα λάθη που έκανε η διαιτησία στον αγώνα Aστέρας Tρίπολης - Oλυμπιακός. Eίμαι κατηγορηματικός γι' αυτό. Tο μόνο που είπα για το παιχνίδι αυτό είναι ότι η δεύτερη κίτρινη κάρτα ήταν μια αστεία απόφαση. Tίποτε άλλο δεν έχω να προσθέσω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ