Είναι δυνατόν διαιτητές να έλεγαν είτε “κλείστε το στόμα σας” είτε θα “τελειώσετε το ματς με επτά”, όπως ισχυρίστηκε ο Σαββίδης, και οι παίκτες του ΠΑΟΚ να μην το είχαν καταγγείλει αμέσως; - Με αερολογίες και λάσπη κάνει πολιτική ο μεγαλομέτοχος;

***Από τη στιγμή που θεωρεί ότι η ομάδα του τάχα αδικούνταν γιατί δεν διατύπωνε τα παράπονά του σε θεσμικό επίπεδο, ώστε να απαντούσαν και οι σύλλογοι που έχασαν άδικα βαθμούς από τον ΠΑΟΚ;
***Γιατί οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι εκπροσωπούνται και στην ΕΠΟ, δεν καταθέτουν ποτέ προτάσεις για τη διαιτησία;

Από τη συνέντευξη του Ιβάν Σαββίδη στην ΕΡΤ 3 δεν έλειψε και η αναφορά στη διαιτησία. «Υπήρχαν διαιτητές που στους δικούς μας παίκτες έλεγαν είτε “κλείστε το στόμα σας” είτε θα “τελειώσετε το ματς με επτά”. Εισαγγελέας και ανακριτής λένε το ίδιο αλλά», δήλωσε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, μια δήλωση που δεν αποτελεί καταγγελία αλλά ουσιαστικά ψάχνει άλλοθι από τώρα με μια πολύ γνωστή… καραμέλα.
Αν συνέβαινε αυτό δεν υπήρχε περίπτωση οι παίκτες του ΠΑΟΚ να μην καταγγείλουν δημόσια και ονομαστικά τον διαιτητή ή τους διαιτητές που θα τους έλεγαν τέτοιο πράγμα! Άλλωστε όλοι οι ρέφερι που ορίζονταν σε παιχνίδια του περνούσαν από την… τρύπα της βελόνας και κρίνονταν ακόμη και για ένα λάθος πλάγιο άουτ..
Το ίδιο αναμένεται να γίνει και φέτος, καθώς ομάδα που φωνάζει για τη διαιτησία, πριν από παιχνίδια της θέλει να ευνοηθεί. Δεν μπορούμε να φανταστούμε άλλον βασικό λόγο.
Και επειδή ο Σαββίδης ισχυρίστηκε ότι είχε παράπονα από τη διαιτησία, ας θυμηθούμε τι έγινε στο προηγούμενο πρωτάθλημα:












Και για να μην ξεχνιόμαστε... Ο ΠΑΟΚ έχει στις τάξεις του το πρώην μέλος της ΚΕΔ, πρώην διαιτητή και παρατηρητή Μάλαμα Τεβεκέλη:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ