Τα ανοιχτά... μέτωπα στην Εθνική


Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα εντός της Εθνικής και είναι μεγάλο λάθος τόσο της ΕΠΟ, όσο και του Μαρκαριάν που δεν βγαίνουν να μιλήσουν με ονόματα, να περιγράψουν ακριβώς τι γινόταν για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια.
Βέβαια ο Ουρουγουανός, που δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει επειδή και ο ίδιος έχει ευθύνη για την ανοχή που επέδειξε σε μια κατάσταση που μόνο κακό έκανε, με την κίνησή του να παραιτηθεί βοήθησε να τρέξουν γρηγορότερα οι εξελίξεις και φυσικά δεν «κάθισε» πάνω στην αποζημίωσή του.  
Επίσης, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι ο Καραγκούνης πρόσφερε πολλά σαν ποδοσφαιριστής, όμως σαν υπάλληλος της ΕΠΟ και με αρμοδιότητα την Εθνική έφτασε την κατάσταση όσο πιο χειρότερα γίνονταν. Τόσο ο Καραγκούνης, όσο και ο Κωστένογλου αποτελούν ξένο σώμα για την Εθνική. Όμως, ταυτόχρονα θα αλλάξουν κι άλλοι υπάλληλοι (φυσιοθεραπευτές και μέλη του τεχνικού τιμ κτλ) που έκαναν την Εθνική… τσιφλίκι τους.
Σύμφωνα με πηγές, ο γιατρός άλλαξε χωρίς η ΕΠΟ να γνωρίζει το παραμικρό. Παράλληλα άλλο μέλος του επιτελείου ήταν παραπάνω και από τον γιατρό!
Κάποιοι στην ομάδα είχαν άποψη ακόμη και σε ποιον σύλλογο πρέπει να πάει ο τάδε ή ο δείνα ποδοσφαιριστής. Μάλιστα ο συγκεκριμένος φέρεται να έπαιξε ρόλο και στον αποκλεισμό παίκτη επειδή δεν έκανε την επιλογή της αρεσκείας του.
Κάποιοι άλλοι αποκλείονταν από την αποστολή όχι με αγωνιστικά κριτήρια αλλά με κριτήριο αν ήταν ή όχι αρεστοί…
Τέρατα και σημεία…

Πάντως, οι αποφάσεις έχουν παρθεί και δεν αλλάζει κάτι.