Μποροβήλος: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται τις επιτυχίες»

Τρεις νίκες πέτυχαν οι ελληνικές ομάδες την τρέχουσα εβδομάδα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Με αφορμή τις επιτυχίες που πήραν ο Παναθηναϊκός επί της Μπριζ (2-1), ο Ατρόμητος επί της ΑΪΚ Στοκχόλμης (3-1) και ο ΠΑΟΚ επί της Σπάρτακ Τρνάβα (1-0), ο Γιώργος Μποροβήλος απένειμε τα εύσημα στους ευρωπαίους εκπροσώπους της Ελλάδας.
Με δήλωσή του την Παρασκευή (31/7) στην επίσημη ιστοσελίδα της Σούπερ Λίγκας, ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, έδωσε τα συγχαρητήριά του στις τρεις ομάδες, στις οποίες μάλιστα και ευχήθηκε να έρθει η πρόκριση στην επόμενη φάση των διοργανώσεων που συμμετέχουν.

«Συγχαρητήρια στις ομάδες του Ατρόμητου, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ για το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων που συμμετέχουν. Το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται τις επιτυχίες στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα και πιστεύω ότι όλες οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας που συμμετέχουν στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ θα φανούν αντάξιες των προσδοκιών των φιλάθλων τους. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή συνέχεια και φυσικά πρόκριση στις ευρωπαϊκές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις», ήταν χαρακτηριστικά η δήλωση του Μποροβήλου.