Προβλήματα ο Ηρακλής στο Καυτανζόγλειο επειδή ο Κοντονής δεν αποφασίζει…


ΠΗΓΗ: www.thessports.gr

Από χθες είναι γνωστό ότι ο Ηρακλής αντιμετωπίζει πρόβλημα με το Καυτανζόγλειο, διότι δεν υπάρχει διοίκηση στο στάδιο προκειμένου να συνδιαλλαγεί μαζί της και να παρθούν αποφάσεις, ακόμη και για τα πιο απλά θέματα.
Το Καυτανζόγλειο είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, ανήκει στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και είναι κληροδότημα του ιδρύματος Λυσίμαχου Καυτανζόγλου.
Το πρόβλημα είναι πως η διοίκηση είναι 7μελής, αλλά από τα επτά μέλη της, τα τέσσερα διορίζονται έπειτα από πρόταση των Εκτελεστών-Διοικητών του Ιδρύματος Λυσίμαχου Καυτανζόγλου, σύμφωνα με τους όρους του κληροδοτήματος.
Το υπουργείο αθλητισμού, στο οποίο υπάγεται η ΓΓΑ, θέλει να έχει αυτό την ευθύνη της στελέχωσης της διοίκησης. Όχι όπως λέγεται γιατί θέλει να… βολέψει ανθρώπους του Σύριζα, διότι ο Σταύρος Κοντωνής θέλει να έχει τον έλεγχο της κατάστασης, από την ώρα, που το γήπεδο συντηρείται με δημόσιο χρήμα.
Η πολιτεία μισθοδοτεί τους υπαλλήλους και δίνει χρήματα για τη λειτουργία, αλλά και την ανακαίνιση των Εθνικών Σταδίων, και είναι λογικό να θέλει ο Υπουργός άτομα της δικής του εμπιστοσύνης, όπου υπάρχει διαχείριση δημόσιου χρήματος.

Το ερώτημα είναι… τι φταίει ο Ηρακλής, αλλά το θέμα αναμένεται να λυθεί από μέρα σε μέρα και όπως διαβεβαιώνουν από την ΓΓΑ, δεν υπάρξει πρόβλημα στη χρήση του Σταδίου.