Οχι τρομερές αλλαγές στους πίνακες

Στα αγωνιστικά τεστ όλα κυλούν ομαλά, με ελάχιστο (σχεδόν ανύπαρκτο) αριθμό διαιτητών να κόβονται και ενώ βρισκόμαστε εν αναμονή της ανακοίνωσης των γραπτών εξετάσεων, φαίνεται πως πηγαίνει καλά η προετοιμασία της διαιτησίας ενόψει της νέας σεζόν. Το ίδιο ισχύει και με το σχεδιασμό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν αναμένονται τρομερές αλλαγές αναφορικά με τον αριθμό των διαιτητών που θα στελεχώσουν τους πίνακες. Η ΚΕΔ θα κοιτάξει τις ανάγκες της κάθε κατηγορίας και θα αποφασίσει ανάλογα.
Ειδικότερα για την Σούπερ Λίγκα η μείωση αναμένεται να είναι λογική. Στον πίνακα βρίσκονται 29 ρέφερι και οι ρέφερι αναμένεται να είναι 24-26, κάπου εκεί θα καταλήξουν για τον αριθμό.
Μπορεί φέτος τα παιχνίδια να είναι λιγότερα, όμως υπάρχουν οι διεθνείς υποχρεώσεις των Σιδηρόπουλου, Κουκουλάκη (μην ξεχνάμε τους βοηθούς και τους επιπρόσθετους) αλλά και η πρόθεση της ΚΕΔ να τιμωρούνται οι διαιτητές ανάλογα με το μέγεθος των λαθών. Αυτό είναι το… στίγμα που προκύπτει ενόψει της στελέχωσης των πινάκων με βάση το ρεπορτάζ.