Σύνθημα νίκης επί της Μπάγερν και πρόκρισης από τον Μαρινάκη – «Μπορούμε να κερδίσουμε την Μπάγερν και θα παλέψουμε ώστε να την κερδίσουμε» - «Πρώτος μας στόχος για φέτος είναι το Πρωτάθλημα και το Νταμπλ στην Ελλάδα. Από εκεί και πέρα, στην Ευρώπη, θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση, δηλαδή στους "16" του Champions League»

*** «Η φανέλα του Ολυμπιακού είναι βαριά! Και είναι βαριά τόσο για τους παίκτες, όσο και για τον προπονητή. Όλοι πρέπει να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να τα καταφέρουμε»
*** «Θέλουμε να χτίσουμε και να φτιάξουμε μία δυνατή και πολύ καλή ομάδα. Αυτό θέλουμε»
Σύνθημα νίκης επί της Μπάγερν, στον εντός έδρας αγώνα της πρεμιέρας των ομίλων, αλλά και πρόκρισης στους «16» του Champions League έριξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση. «Μπορούμε να την κερδίσουμε και θα παλέψουμε», τόνισε ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρολεύκων», ο οποίος αισιοδοξεί τόσο για το ματς με την Αρσεναλ («η προϊστορία μας μαζί της έχει δείξει όχι μόνο πως την κερδίζουμε πάντα στο γήπεδο μας, αλλά και στο Λονδίνο απέναντι της έχουμε πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις και την έχουμε δυσκολέψει») όπως επίσης και για την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης:«Πρώτος μας στόχος για φέτος είναι το Πρωτάθλημα και το Νταμπλ στην Ελλάδα. Από εκεί και πέρα, στην Ευρώπη, θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση, δηλαδή στους "16" του Champions League».
Ακόμη ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν παρέλειψε να τονίσει την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες της ομάδας: «Η φανέλα του Ολυμπιακού είναι βαριά! Και είναι βαριά τόσο για τους παίκτες, όσο και για τον προπονητή. Όλοι πρέπει να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να τα καταφέρουμε. Πιστεύω πως θα τα πάμε καλά».
Παράλληλα έστειλε και το εξής μήνυμα: «Στόχος μας στον Ολυμπιακό είναι να χτίσουμε και να φτιάξουμε μία δυνατή και πολύ καλή ομάδα. Αυτό θέλουμε».
Αναλυτικά  όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης:
Για την κλήρωση και τους στόχους του Ολυμπιακού: «Σίγουρα δεν πρόκειται για μία εύκολη κλήρωση, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι σαν Ολυμπιακός να προσπαθήσουμε για το καλύτερο στον όμιλο μας στο Champions League. Πιστεύω πως θα καταφέρουμε να φέρουμε νίκες, αλλά και την πρόκριση. Πρώτος μας στόχος για φέτος είναι το Πρωτάθλημα και το Νταμπλ στην Ελλάδα. Από εκεί και πέρα, στην Ευρώπη, θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση, δηλαδή στους "16" του Champions League».
Για τους δύσκολους αντιπάλους στον όμιλο: «Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και χαιρόμαστε που θα αντιμετωπίσουμε έναν σπουδαίο αντίπαλο όπως η Μπάγερν Μονάχου. Θα προσπαθήσουμε απέναντι της για το καλύτερο. Μπορούμε να κερδίσουμε την Μπάγερν και θα παλέψουμε ώστε να την κερδίσουμε. Όσον αφορά την Άρσεναλ, η προϊστορία μας μαζί της έχει δείξει όχι μόνο πως την κερδίζουμε πάντα στο γήπεδο μας, αλλά και στο Λονδίνο απέναντι της έχουμε πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις και την έχουμε δυσκολέψει. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και καλύτερα αποτελέσματα στην Αγγλία αν είχαμε λίγο παραπάνω τύχη».
Για τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη: «Εμείς πάνω απ' όλα είμαστε Έλληνες και χαιρόμαστε να πηγαίνουν καλά στην Ευρώπη οι ελληνικές ομάδες. Θέλουμε το καλό του τόπου μας. Θέλουμε να πάνε καλά. Εμείς στον Ολυμπιακό δεν έχουμε κόμπλεξ... Όσον αφορά εμάς, η φανέλα του Ολυμπιακού είναι βαριά! Και είναι βαριά τόσο για τους παίκτες, όσο και για τον προπονητή. Όλοι πρέπει να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να τα καταφέρουμε. Πιστεύω πως θα τα πάμε καλά».

Για το ρόστερ του Ολυμπιακού: «Έχω βαρεθεί να ακούω συνεχώς για το αν θα πουλήσουμε παίκτες ή όχι. Για το αν θα δώσουμε παίκτες, για το αν θα αγοράσουμε ποδοσφαιριστές. Θέλω να ξεκαθαρίσω το εξής. Στόχος μας στον Ολυμπιακό είναι να χτίσουμε και να φτιάξουμε μία δυνατή και πολύ καλή ομάδα. Αυτό θέλουμε».
Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:
1η αγωνιστική 16/09 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Μπάγερν
2η αγωνιστική 29/09 Άρσεναλ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
3η αγωνιστική 20/10 Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
4η αγωνιστική 04/11 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ
5η αγωνιστική 24/11 Μπάγερν – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
6η αγωνιστική 09/12 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Άρσεναλ