Παρουσιάζει τον Γκοδόλια

Το απόγευμα της Πέμπτης, μια μέρα πριν τον αγώνα με τη Φινλανδία, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης θα μεταβεί στο ξενοδοχείο όχι μόνο για να μιλήσει στους παίκτες αλλά και για να παρουσιάσει τον Γιώργο Γκοδόλια. Είναι φίλος του προέδρου της ομοσπονδίας, ξανθιώτης στην καταγωγή, και αφιλοκερδώς αναλαμβάνει επικεφαλής του ιατρικού τιμ για όλες τις Εθνικές ομάδες. Ο Γκοδόλιας εργάζεται στην Γερμανία, είναι σπουδαίος γιατρός, έχει συνεργαστεί με αρκετές ομάδες της Μπουντεσλίγκα (π.χ. Σάλκε) και το σημαντικότερο είναι ότι τον ξέρουν οι διεθνείς, ειδικά οι Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος και Τοροσίδης.

Την επομένη του αγώνα με τη Φινλανδία ο Γκοδόλιας θα έχει σύσκεψη με το υπόλοιπο ιατρικό τιμ της ομάδας, συμπεριλαμβανομένων και των φυσιοθεραπευτών, καθώς θα είναι ο προϊστάμενός τους. Ιατρός της Εθνικής ανδρών θα είναι ο Οδυσσέας Παξινός που κι αυτός έχει πλούσιο βιογραφικό στην υποστήριξη ομάδων (Εθνική Βόλεϊ, Εθνική Γυμναστικής) ενώ το 2012 ήταν  Ιατρός Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες που έγιναν στο Λονδίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Ο Ξανθιώτης Γιώργος Γκοδόλιας θα είναι επικεφαλής του ιατρικού τιμ των Εθνικών ομάδων – Ο διακεκριμένος επιστήμονας, ο οποίος διαπρέπει στη Γερμανία, θα προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του