Η κόκκινη στον Μπεργκ είναι ο ορισμός, όμως ο Σελίμος δεν την έδειξε – Δεν θα πήγε στο μάθημα του σεμιναρίου για τον πειθαρχικό έλεγχο

Παναθηναϊκός – Καλλονή 4-0
Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας)
Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νίας), Μπαλτάς (Αχαΐας)
4ος: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Παρατηρητής: Κύρκος (Θεσπρωτίας)



Από τη μη αποβολή του Μπεργκ, για αγκωνιά στον Μάρκοβιτς στο 82’, σημαδεύτηκε η διαιτησία του Σελίμου (Λακωνίας) στο ματς Παναθηναϊκός-Καλλονή 4-0. Πρόκειται για κόκκινη που είναι ο ορισμός (με βάση τον κανονισμό), όμως ο ρέφερι, ο οποίος ήταν στην Σούπερ Λίγκα για έναν χρόνο και επέστρεψε μετά από τρία, θα πρέπει να απουσίασε από το σχετικό μάθημα του σεμιναρίου για τον πειθαρχικό έλεγχο των ποδοσφαιριστών. Γενικά ανέχθηκε πολλά από τον Μπεργκ, καθώς θα έπρεπε να του δείξει νωρίτερα κίτρινη για… τσαμπουκάδες με αντιπάλους του και με διαμαρτυρίες. Στο 15’ έδειξε κίτρινη για μαρκάρισμα στον Καλτσά της Καλλονής, όμως όμως και στον Σάντσες που του όρμησε. Ο δε Καλτσάς του Παναθηναϊκού έκανε χέρι στη σέντρα που έβγαλε πριν από το τέταρτο γκολ της ομάδας του.
Στο 81' μετά από σωστή συνεργασία με τον Κωσταρά (Αιτ/νιας) ο Σελίμος σωστά έδειξε κίτρινη στον Τσαμπούρη που κλώτσησε μακριά τη δεύτερη μπάλα που πέταξαν στο τερέν. Με βάση το νέο κανονισμό σε περίπτωση δεύτερης μπάλας, ο αγώνας διακόπτεται μόνο αν αυτή εμποδίζει τη διεξαγωγή του αγώνα. Σε ένα πέσιμο του Μανούσου, μέσα στην περιοχή, υπάρχει θέατρο.