Και ο Λαμπρόπουλος (Λεβαδειακός-Ολυμπιακός) σφύριξε το ματς των δυο ομάδων της προηγούμενης σεζόν...

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός, ματς πουθα γίνει στο ΟΑΚΑ, ορίστηκε ο Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας). Ο έμπειρος ρέφερι είχε επιλεγεί και την προηγούμενη περίοδο για να σφυρίξει τις δυο ομάδες με τη διαφορά ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν γηπεδούχοι και νίκησαν 4-0 στις 19/4/2015. Όπως συμβαίνει και με τον Γιάχο, ο συγκεκριμένος ορισμός ήταν ο τελευταίος του Λαμπρόπουλου στο πλαίσιο της Σούπερ Λίγκας!
Σύμφωνα με το τότε ρεπορτάζ ο παρατηρητής διαιτησίας Δημήτρης Γκρούτσης (Κορινθίας) στην ανάλυσή του για τον αγώνα βρήκε πολύ καλό τον Λαμπρόπουλο. «Τι να πούμε. Δεν έχουμε τίποτα να πούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά. Παρόλα αυτά, στη διάρκεια της καθιερωμένης σύσκεψης, ο Λαμπρόπουλος θέλησε να μάθει την γνώμη του για την αποβολή του Σηφάκη στο 25, ο οποίος έπιασε με τα χέρια τη μπάλα εκτός της μεγάλης περιοχής και ο παρατηρητής διαιτησίας απάντησε: «Σωστά, δεν υπάρχει θέμα. Το χέρι δεν ήταν κολλημένο στο σώμα. Έπαιξε καθαρά την μπάλα με το χέρι. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Την απόφαση την πήρες μόνος σου;». Από την πλευρά του ο Λαμπρόπουλος απάντησε: «Ναι, μόνος μου». Το τελευταίο επιβεβαίωσε και διεθνής Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών), ο οποίος ήταν τέταρτος, καθώς ανέφερε: «Εγώ δεν είδα τίποτα». Το ίδιο πρόσθεσε και ο πρώτος βοηθός Παναγιώτης Σταθόπουλος (Ηλείας) ενώ ο Λαμπρόπουλος πρόσθεσε ότι απλά ο δεύτερος βοηθός Χρήστος Σωτηρόπουλος (Αχαϊας) τον διαβεβαίωσε ότι ο Σηφάκης ήταν εκτός περιοχής όταν ήρθε σε επαφή με την μπάλα.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Σηφάκης, σε μια ενέργεια που τον τιμά, έσπευσε να δώσει το χέρι στον Λαμπρόπουλο μετά την αποβολή του και ουσιαστικά  παραδέχθηκε την παράβαση. «Τελικά είχα δίκιο ή άδικο;», τον ρώτησε ο Λαμπρόπουλος στη φυσούνα. «Είχες δίκιο», απάντησε ο τότε τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. 

Πέρσι ο Λαμπρόπουλος σφύριξε και το εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό (5-1) και στο κύπελλο εντός με την ΑΕΚ (1-1) και εκτός έδρας με τον Τύρναβο (0-2). Επίσης, για το κύπελλο, διαιτήτευσε και την αναμέτρηση Λεβαδειακός-Απόλλων (1-4).