Βρέντζος: «Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να συμμετάσχουν οι αγώνες του στο κουπόνι του στοιχήματος»

***Κοινή στάση των "ερυθρολεύκων" με τον ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΠΑΠ στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας για τη διαφήμιση στις φανέλες των ομάδων

Να αναλάβει η κυβέρνηση τις ευθύνες της ως επόμενο βήμα μετά την απόφαση της ΕΕΑ  που έκρινε ότι ο Μελισσανίδης έχει σχέση με τον ΟΠΑΠ και ασκεί διοίκηση και στην ΑΕΚ (ασυμβίβαστο), επιδιώκει ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με δήλωση του αντιπροέδρου του Γιάννη Βρέντζου, ο οποίος όπως τόνισε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, έστειλε και εξώδικο στον οργανισμό, συνεχίζοντας την κόντρα του, ώστε να μην συμπεριλαμβάνονται οι αγώνες του στο κουπόνι του στοιχήματος «μέχρι τα αρμόδια υπουργεία να θεσμοθετήσουν για τα προβλήματα που προέκυψαν». 
Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Βρέντζου:
«Πάγια θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε σχέση με τις σχέσεις της ΟΠΑΠ με την Super League είναι ότι είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό θέμα θεσμικό. Και αυτό πιστοποιείται και μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Δεν πρέπει να μένουμε ούτε σε φαινομενικές αντιδικίες ομάδων, ούτε στην επικοινωνιακή διαχείριση του συγκεκριμένου θέματος.
Είναι δεδομένο μετά την απόφαση της ΕΕΑ ότι ο ΟΠΑΠ παρανόμησε πέρυσι και έβαλε εν γνώσει της παράνομα στο κουπόνι του στοιχήματος τα ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ και ΑΕΚ-Ολυμπιακός για το Κύπελλο. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί αλλά δεν λύνεται μόνο με το να μην συμπεριλαμβάνονται μόνο οι αγώνες της ΑΕΚ στο κουπόνι του στοιχήματος. Καθότι οι αγώνες του υπόλοιπου πρωταθλήματος και άλλα στοιχήματα σε σχέση με το συγκεκριμένο πρωτάθλημα θα συνεχίζουν να συμπεριλαμβάνονται.
Η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός όπως έχει εκφραστεί και με εξώδικο προς τον ΟΠΑΠ είναι ότι αν δεν λυθούν τα θεσμικά θέματα και αν τα αρμόδια Υπουργεία δεν θεσμοθετήσουν για τα συγκεκριμένα προβλήματα, ο Ολυμπιακός δεν θέλει να συμμετάσχουν οι αγώνες του στο κουπόνι του στοιχήματος».
ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
Κοινή γραμμή είχαν στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Οι δυο ΠΑΕ ζήτησαν να απαλειφτεί από την πρόταση συνεργασίας που κάνει ο ΟΠΑΠ στη διοργανώτρια και οι ομάδες που δεν θα έρθουν σε συμφωνία με τον οργανισμό να έχουν δικαίωμα να διαφημίσουν στις φανέλες τους άλλες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στο διαδίκτυο.