Από τους πιο έτοιμους για την Σούπερ Λίγκα ο Κιοτζένης

Ηρακλής – Πανιώνιος 0-1
Διαιτητής: Κιοτζένης (Ξάνθης)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Καραβασίλης (Καβάλας)
4ος: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Παρατηρητής: Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας)

Με την απόδοσή του στο Καυτανζόγλειο ο Βαγγέλης Κιοτζένης (Ξάνθης) έδειξε ότι είναι από τους πιο έτοιμους διαιτητές που ανέβηκαν στην Σούπερ Λίγκα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο παρατηρητής του Γιάννης Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας) έδειξε ικανοποιημένος από την απόδοσή του, ενώ δεν υπήρξε καμία διαμαρτυρία από τις ομάδες. Μάλιστα ο ρέφερι παραδέχθηκε ότι είχε τρακ στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα, κάτι που εντόπισε και ο Σπυρόπουλος.
Είναι γεγονός ότι η πρώτη κίτρινη στον Αργυρόπουλο του Πανιωνίου (59’) δείχνει ανύπαρκτη, όμως την υπέδειξε ο Ευθυμιάδης, κάτι που παραδέχτηκε στον Σπυρόπουλο και είναι προς τιμήν του, εξηγώντας ότι βρήκε πρώτα μπάλα και μετά με δύναμη τα πόδια. Η φάση έγινε μπροστά του και ο Κιοτζένης δεν είχε κανέναν λόγο να αμφισβητήσει διεθνή βοηθό που ορίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το λάθος της πρώτης κίτρινης δεν συγκαταλέγεται στα σοβαρά λάθη.
Πάντως, στα συν του διαιτητή του αγώνα είναι ότι κατάφερε να κρατήσει το ματς και να μην ξεφύγει η κατάσταση μετά την σωστή δεύτερη κίτρινη στον Αργυρόπουλο, λίγα λεπτά αργότερα.
Το γεγονός ότι ο Κιοτζένης τόλμησε να βγάλει την αναμφισβήτητη δεύτερη κίτρινη, κάτι που λίγοι διαιτητές το κάνουν, μπορεί να εξάγει και θετικά συμπεράσματα για την προσωπικότητά του. Παίζει ρόλο για την εξέλιξη ενός ρέφερι.