Τα λάθη που έκανε ο Καλογερόπουλος σε βάρος του Ολυμπιακού την προηγούμενη σεζόν

***Ο διεθνής ρέφερι καταφέρνει να στέλνει… περίπατο τα στατιστικά!
Δυο φορές παρακολούθησε πέρσι ο Χιού Ντάλας τον Χάρη Καλογερόπουλο (Αθηνών), ο οποίος διαιτητεύει το αυριανό ματς των «ερυθρολεύκων» με τον Πλατανιά, και ο διεθνής ρέφερι δεν απέφυγε τα λάθη ενώπιον του Σκωτσέζου. Η πρώτη ήταν στο παιχνίδι (20/9/14) Ολυμπιακός-Βέροια 3-0, όταν στο 35’ δεν έδειξε τη δεύτερη κίτρινη στον Αμαραντίδη για το πέναλτι που έκανε σε βάρος του Ντουρμάζ και σωστά καταλόγισε. Μια από τα ίδια και στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0 που έγινε στις 26/10/14, όπου δεν απέβαλε τον Στιλ, παρά το αναμφισβήτητο πέναλτι στον Μήτρογλου. Η ΚΕΔ όρισε ξανά τον Καλογερόπουλο μετά από περίπου ένα μήνα στην αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννενα-ΟΦΗ.
Ο Καλογερόπουλος ξεσήκωσε αρκετά παράπονα και στο παιχνίδι (13/12/14) Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 1-2, όπου έδειξε να είχε χάσει τον έλεγχο. Είχε προβλήματα στον πειθαρχικό έλεγχο και δεν κράτησε καθυστερήσεις, ενώ έδειξε κίτρινη στον Ρομπέρτο που ήταν αρχηγός και πήγε να διαμαρτυρηθεί επειδή ο τραυματίας αντίπαλος δεν έβγαινε από τον αγωνιστικό χώρο και γινόταν καθυστερήσεις, οι οποίες έκοβαν τον ρυθμό των «ερυθρολεύκων». Ακόμη ο Καλογερόπουλος σφύριξε περισσότερα σε βάρος του Ολυμπιακού που είχε μεγάλη κατοχή της μπάλας! 
Μια από τα ίδια και στο παιχνίδι Πανθρακικός-Ολυμπιακός 1-3. Οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερα φάουλ υπέρ τους (23-15), παρότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μεγαλύτερα ποσοστά στην κατοχή της μπάλας!
Όταν τα στατιστικά πάνε… περίπατο.
Κατά τα άλλα ο Καλογερόπουλος πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο περσινό ημιτελικό κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-1, τον οποίο διέκοψε οριστικά λίγο πριν λήξει, μετά το γκολ του Χάρα, λόγω εισβολής οπαδών, εφαρμόζοντας τον κανονισμό. «Στις τεχνικές παραβάσεις που έδωσες ήσουν ισορροπημένος και αντικειμενικός. Έπαιρνες άμεσα τις αποφάσεις σου χωρίς να έχεις διάθεση για πολιτική. Όμως έκανες κάποια λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο», ήταν η κριτική του έμπειρου παρατηρητή Δημήτρη Καλύβα (Βοιωτίας).
Την Τρίτη ο Καλογερόπουλος διαιτήτευσε τον αγώνα των Εθνικών ομάδων Κ 21 Μαυροβούνιο-Μάλτα 0-0, όπου απέβαλε παίκτη των γηπεδούχων με απευθείας κόκκινη για φάουλ σε αντίπαλο.