Στο… σκαμνί θα καθίσει ο Σίλντενφελντ – Καταγγελία της ΕΠΟ στην ΟΥΕΦΑ - Η υπόθεση θα σταλεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας

«Παρακαλούμε την ΕΠΟ να ενημερώσει την Κροατική ομοσπονδία, την UEFA καθώς επίσης και τον αρμόδιο εισαγγελέα για τις συγκεκριμένες κατηγορίες και να μας προστατέψει με κάθε  νομικό μέσο για την τιμή και την υπόληψη μας», ζητούσαν με κοινή ανακοίνωσή τους οι διαιτητές της Σούπερ Λίγκας, με αφορμή συνέντευξη του Σίλντενφελντ.  Ετσι η ΕΠΟ κατήγγειλε τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού στην ΟΥΕΦΑ και πλέον της υπόθεσης θα επιληφθεί η Πειθαρχική της Επιτροπή και ο παίκτης απειλείται με βαριά… καμπάνα.
Ο Κροάτης αμυντικός αναφέρθηκε σε διαιτητές που τάχα του είπαν εντός αγωνιστικού χώρου ότι ήταν υποχρεωμένοι να δώσουν κάποια παράβαση, όπως επίσης και ότι του ζήτησαν να μεταφέρει στον πρόεδρο του ότι για να πάρει πέναλτι πρέπει να πληρώσει, μίλησε για γεγονότα που δεν τα κατήγγειλε εκείνη τη στιγμή αλλά όταν έφυγε από την Ελλάδα για τη Διναμό Ζάγκρεμπ. Σιγά μην άφηναν από τον Παναθηναϊκό να χαθεί τέτοια ευκαιρία! Θα έβγαζαν αμέσως στη δημοσιότητα τέτοιους… διαλόγους, από την στιγμή που δεν χάνουν την ευκαιρία να κάνουν ντόρο για τη διαιτησία.

Πλέον ο Σίλντενφελντ με τις αοριστολογίες του βρίσκεται σε δύσκολη θέση.