Πως ο Δελφάκης… πάγωσε τους Φύσσα, Βόκολο για τον πόλεμο που του έγινε με αφορμή τον ορισμό του και για τις... δήθεν εξηγήσεις

                           
Μερικές φορές οι διαιτητές με τον τρόπο τους δίνουν τις κατάλληλες απαντήσεις, αποδεικνύοντας ότι έχουν προσωπικότητα (έστω και αν η ΕΠΟ και η ΚΕΔ) δεν αντιδρούν να χειριστούν δύσκολες καταστάσεις. Αλλωστε το γήπεδο είναι ο καθρέπτης όλων.
Στην κατηγορία αυτή φυσικά βρίσκεται ο Γιάννης Δελφάκης (Αρκαδίας). Ο ρέφερι της Σούπερ Λίγκας δέχθηκε πόλεμο από συγκεκριμένα ΜΜΕ, με αφορμή τον ορισμό του σε αγώνα του Παναθηναϊκού (1-0) τον Πλατανιά και μάλιστα μετά από 18 μήνες!!!
Εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι οι «πράσινοι» ήθελαν να στρέψουν αλλού τα βέλη, χωρίς τελικά οι Αναστασίου και παίκτες να γλιτώσουν το άνευ προηγουμένου «κράξιμο» για την κακή εικόνα του ΠΑΟ που βρέθηκε να αμύνεται μέσα στη Λεωφόρο για να υπερασπιστεί το 1-0, μετά από μεγάλο λάθος του Ολιμπά, γκολκίπερ των Κρητικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ο Δελφάκης έφτασε στη Λεωφόρο και κατεβαίνοντας από το όχημα που τον μετέφερε, είδε μπροστά του τους Φύσσα, Βόκολο. Οι δυο «πράσινοι» τον χαιρέτισαν και ο ρέφερι αντέδρασε με ένα απλό κούνημα του κεφαλιού του.
Ο λόγος (για τον… πάγο) προφανής, καθώς θέλησε να εκφράσει την δυσάρεσκειά του. Οι Φύσσας, Βόκολος έτρεξαν από πίσω του και φέρονται να είχαν περισσότερο φιλική διάθεση. Πάντα σύμφωνα με πηγές, από την πλευρά του ο Δελφάκης δεν είχε διάθεση να ασχοληθεί μαζί τους και τους άκουσε να λένε «εμείς (σ.σ. ο Παναθηναϊκός ή οι ίδιοι;) δεν κάνουμε τίποτα», ρίχνοντας αλλού τις ευθύνες.

Ο ρέφερι της ΕΠΣ Αρκαδίας έδωσε ρεσιτάλ διαιτησίας και για αυτό θα επανέλθουμε με επόμενη ανάρτησή μας…