Χώρισαν τους διαιτητές σε αρεστούς και μη; Με ποια κριτήρια;

***Ταυτόχρονα διαρρέουν ότι έχουν βρει και τους ...επόμενους που θα δήθεν πάρουν την σκυτάλη στην ΕΠΟ και το μπλοκ που στηρίζει τον Γκιρτζίκη καμαρώνει αντί να λάβει μέτρα. 
***Ρώτησαν τις ενώσεις τι θέλουν ή δεν έχουν ενώσεις για να ρωτήσουν αν επιθυμούν αλλαγή στην ομοσπονδία;
***Γιατί δεν γίνεται επίδειξη δύναμης, με συνέπεια να μένουν οι εντυπώσεις;


Η ελληνική διαιτησία μπήκε στο …κάδρο, παρότι ο Σιδηρόπουλος ήταν καλός στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-1 και παρότι οι αγώνες του Σαββατοκύριακου δεν θα λέγαμε ότι χαρακτηρίζονται ντέρμπι, εκτός από του ΠΑΟΚ που έχει κακή προϊστορία στο Περιστέρι. Οι ρέφερι μπήκαν στην… πρίζα και δίνεται η εντύπωση πως συγκεκριμένη πλευρά, τα ρίχνει όλα στον… μύλο της αντιπολίτευσης, έχοντας μπει στη λογική της αμφισβήτησης των πάντων και ταυτόχρονα στη λογική της πίεσης των ρέφερι πριν από τους αγώνες τους. Όλα αυτά με συντονισμένες επιθέσεις εναντίον τους, από συγκεκριμένα ΜΜΕ, δείχνοντας πως έχουν ενωθεί, με συνέπεια να προκύπτουν πολλά συμπεράσματα…
(Παρένθεση: Ταυτόχρονα διαρρέουν ότι τάχα βρήκαν και τους ...επόμενους που θα πάρουν την σκυτάλη στην ΕΠΟ και το μπλοκ που στηρίζει Γκιρτζίκη καμαρώνει αντί να πάρει μέτρα, καθώς οι τέσσερις είναι ήδη στο ΔΣ και εξελέγησαν με την παράταξη της πλειοψηφίας. Τι φοβούνται, καθώς η αντιπολίτευση είναι ανύπαρκτη; Και πάλι την πλειοψηφία θα έχουν).
Μήπως στην Φούτμπολ Λιγκ υπάρχουν καλύτεροι διαιτητές και δεν το ξέρουμε; Μήπως έχουν …δικούς τους και θέλουν στα παιχνίδια τους να ορίζονται συγκεκριμένοι;
Ας περιμένουν πρώτα τι θα κάνουν στο γήπεδο, αφού δεν έχει λογική να δέχονται βέλη ένας διαιτητής που έχει σφυρίξει μια ομάδα πριν από 18 μήνες και δεν την αδίκησε (Δελφάκης) ή ένας διαιτητής που έχει σφυρίξει μια ομάδα μόνο σε ένα της παιχνίδι να δέχεται πυρά (Αρετόπουλος) ή να χτυπούν έναν διαιτητή που έκανε ένα λάθος σε βάρος μιας ομάδας αλλά περισσότερα υπέρ της (Καλογερόπουλος).


Όποιος φωνάζει πριν από ένα ματς θέλει να ευνοηθεί.