ΤΟΥΡΚΙΑ: Με εντολή Ερντογάν ξεκλείδωσαν από τα αποδυτήρια τους διαιτητές στις 4 το πρωί!

ΠΗΓΗ: www.sentragoal.gr

Η απόφαση του διαιτητή Καγκατάι Σαχάν να μην δώσει πέναλτι σε χέρι του Αρογιόκο στην περιοχή προκάλεσε την οργή όλων στην Τραμπζονσπόρ.
Με τη συνοδεία ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας ο διαιτητής και οι βοηθοί του κατάφεραν να «δραπετεύσουν» από τον αγωνιστικό χώρο και να φτάσουν στα αποδυτήρια. Ήλπιζαν πως τα χειρότερα πέρασαν, αλλά εκεί ξεκινούσε ο εφιάλτης τους.
Ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ, Ιμπραϊμ Χασιοσμάνογλου, δεν ήταν στο γήπεδο, αλλά όταν πληροφορήθηκε για την λανθασμένη απόφαση του διαιτητή έδωσε εντολή να μην τον αφήσουν να φύγει από το γήπεδο, αλλά να τον κλειδώσουν μέχρι να φτάσει ο ίδιος το επόμενο πρωί!

Κι έτσι έγινε. Οι άνθρωποι του γηπέδου κλείδωσαν τον Καγκατάι Σαχάν και τους επόπτες στα αποδυτήρια και χρειάστηκε η επέμβαση του Ταγίπ Ερντογάν για να αφεθούν ελεύθεροι στις 4 το πρωί! «Τους είπα να μην αφήσουν τους διαιτητές να φύγουν μέχρι το πρωί, όταν θα έφτανα στο γήπεδο, όμως ένα πάρα πολύ σημαντικό άτομο μου τηλεφώνησε και μου είπε να τους αφήσω. Μου υποσχέθηκε ότι θα ψάξει την υπόθεση, όμως», εξήγησε Χασιοσμάνογλου, με τα ΜΜΕ της Τουρκίας να αναφέρουν πως το «σημαντικό άτομο» ήταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός!