Ο Βοσκάκης είχε αναλυτική συζήτηση με τον Φύσσα για τα φάουλ και για το πέναλτι στον Μπεργκ - "Επαιξα 50-50", τόνισε ο Κρητικός ρέφερι - Και η Ξάνθη έχει παράπονα αλλά δεν ασχολείται κανείς - "Αδικηθήκαμε εμείς και όχι ο Παναθηναϊκός", είπε ο Κασναφέρης


Αναλυτική συζήτηση, είχε σύμφωνα με πληροφορίες ο Μιχάλης Βοσκάκης (Ρεθύμνου) με τον Διευθυντή του Παναθηναϊκού Τάκη Φύσσα για την απόδοσή του στα Πηγάδια (Ξάνθη-Παναθηναϊκός 0-1). Βλέπετε οι παράγοντες συνηθίζουν να περνούν από τα αποδυτήρια των ρέφερι. Ο Κρητικός άκουσε τα παράπονα των «πρασίνων» και για το ότι το ματς είχε 11-7 φάουλ υπέρ της Ξάνθης αλλά και για το πέναλτι που δεν έδωσε σε βάρος του Μπεργκ. "Επαιξα 50-50", τόνισε ο Κρητικός ρέφερι.
Δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο ένας διαιτητής, ο οποίος έχει το χαμηλότερο μέσο όρο φάουλ από όλους τους συναδέλφους του, να βρίσκεται στο στόχαστρο της… προπαγάνδας επειδή έδωσε έξι λιγότερα φάουλ σε μια ομάδα που νίκησε. Μόνο και μόνο επειδή προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν είναι προπαγάνδα.


Αν ο Βοσκάκης ήθελε να  αδικήσει τον Παναθηναϊκό θα έδινε το πέναλτι στο 77’ (ανατροπή του Ερέα από τον Τελάντερ), το οποίο  ζήτησαν οι γηπεδούχοι.
Για αυτό και ο τιμ μάνατζερ της Ξάνθης, Γιώργος Κασναφέρης, παραπονέθηκε για τη διαιτησία λέγοντας, «αδικηθήκαμε εμείς και όχι ο Παναθηναϊκός».

Βοσκάκης: «Έπαιξα 50-50»


Το «καρπούζι» στη μέση, θεωρεί πως μοίρασε ο Μιχάλης Βοσκάκης, που μετά το τέλος της αναμέτρησης στα Πηγάδια, σχολίασε πως έπαιξε «50-50».
Μπορεί στον Παναθηναϊκό να έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Μιχάλη Βοσκάκη στο παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια, όμως για τον Ρεθυμνιώτη ρέφερι, το «καρπούζι» ανάμεσα στις δύο ομάδες χωρίστηκε στη μέση.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα Goal, μετά το τέλος του ματς στα Πηγάδια, ο διαιτητής της αναμέτρησης, σχολίασε πως έπαιξε «50-50», χωρίς να θεωρεί πως έκανε κάποιο λάθος.
Εκτός πάντως από το «τριφύλλι», παράπονα από τον Βοσκάκη, φαίνεται πως έχει και η ακριτική ομάδα.

Μάλιστα ο τιμ μάνατζερ της Ξάνθης, Γιώργος Κασναφέρης, παραπονέθηκε για τη διαιτησία λέγοντας, «αδικηθήκαμε εμείς και όχι ο Παναθηναϊκός».