Υπάρχει δήλωση Τσαχειλίδη για τους λόγους που παραιτήθηκε από την ΚΕΔ, όμως ο Παναθηναϊκός έκανε αναφορά, στηριζόμενος σε δημοσιεύματα!!! – Η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να ρωτάει τις ομάδες ποιους θα βάλει στην ΚΕΔ ή η τελευταία ποιους διαιτητές θα ορίζει; - Διαβάστε πως οι «πράσινοι» τα παρουσιάζουν όπως τους βολεύει




Μόνο για τις εντυπώσεις (αλλά και για να μην φύγει ο Αναστασίου, αν χάσει στην Ξάνθη ή να μην κράξουν τους παίκτες) φαίνεται πως είναι η αναφορά του Παναθηναϊκού στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμοτζόγλου, ο οποίος είναι και αθλητικός εισαγγελέας (δηλαδή εν ενεργεία δικαστικός λειτουργός), με αφορμή τάχα τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
1)«Στην ΕΠΟ εξώθησαν σε παραίτηση τον Γιάννη Τσαχειλίδη από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι το απερχόμενο μέλος της ΚΕΔ αρνήθηκε να ικανοποιήσει το αίτημα των ανωτέρων του σχετικά με τον ορισμό Βοσκάκη στην αναμέτρησή μας με τον Πανιώνιο (αντ' αυτού είχε τοποθετηθεί ο Παππάς)», αναφέρει ο Παναθηναϊκός.
Η απάντηση από τον ίδιο τον Τσαχειλίδη:


Και το ερώτημα:


2)«Στη θέση του Τσαχειλίδη τοποθετήθηκε ο Φραγκίσκος Σωμαρακάκης ενώ προστέθηκε ο Δημήτρης Νταμπώσης με αρμοδιότητα να ορίζει τους παρατηρητές διαιτησίας. Ο μεν Σωμαρακάκης δεν έχει απολύτως καμία εμπειρία ούτε υπήρξε στην πρώτη γραμμή της διαιτησίας όσο ήταν στην ενεργό δράση. Ο δε Νταμπώσης έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του ως παρατηρητής διαιτησίας, μη παραπέμποντας τους Καλόπουλο, Καλογερόπουλο για τα σοβαρά σφάλματά τους που καθόρισαν την εξέλιξη των αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού στο «Καραϊσκάκης» το 2011 και το 2014 αντίστοιχα», αναφέρει ο Παναθηναϊκός.
Γιατί δεν περιμένει να τους κρίνει ως παράγοντες διαιτησίας; Ο Σωμαρακάκης ανέλαβε τους ορισμούς των διαιτητών τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Σε κανένα παιχνίδι δεν υπήρχε αλλοίωση αποτελέσματος και γενικά η διαιτησία δείχνει να πάει καλά. Δηλαδή οι παράγοντες της ΚΕΔ θα πρέπει να καταθέτουν πρώτα τα διαπιστευτήρια τους στον Παναθηναϊκό; Η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να ρωτά τις ομάδες ποιους θα βάλει στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας;
3) «Παράλληλα, η νέα σύνθεση της ΚΕΔ έδειξε άμεσα τις προθέσεις της με τους ορισμούς της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Ποιος λησμονεί τις διαιτησίες του Βοσκάκη με αποκορύφωμα τα αμέτρητα λεπτά καθυστερήσεων στον αγώνα Λεβαδειακός – Ολυμπιακός έως ότου σκοράρουν το νικητήριο γκολ οι φιλοξενούμενοι; Ποιος ξεχνάει τον Γιάχο στον τελικό Κυπέλλου του 2013 όταν δεν είδε τα προφανή, κρίνοντας το νικητή της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός;», αναφέρει ο Παναθηναϊκός.
Α)Στον Παναθηναϊκό είναι… προφήτες και προβλέπουν ότι θα αδικηθούν; Ομάδα που φωνάζει για τη διαιτησία πριν από αγώνες της, θέλει ή όχι να ευνοηθεί; Οι «πράσινοι» φοβούνται το ματς και φωνάζουν, επειδή αν χάσουν, ο Αλαφούζος θα αναγκαστεί να διώξει τον Αναστασίου και προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο τους; Και με τον Δελφάκη τα έβαλαν ενώ ας μην ξεχνάμε μετά τη λήξη του ματς (1-0 τον Πλατανιά) οι αποδοκιμασίες των οπαδών του ΠΑΟ κατά των παικτών και του Αναστασίου ήταν άνευ προηγουμένου.
Β)Ο Παναθηναϊκός έχει υπερπαρτηρητής διαιτησίας και ασχολείται με τα πάντα; Με ποιο δικαίωμα; Οι καθυστερήσεις στον αγώνα Λεβαδειακός-Ολυμπιακός, όπου αναφέρεται ο Παναθηναϊκός, ήταν απόλυτα σύμφωνες με τον κανονισμό. Ο ΠΑΟ νίκησε ή όχι με τον Βοσκάκη 4-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη, στο τελευταίο παιχνίδι του Κρητικού στους «πράσινους»; Σε ποιο ματς τους αδίκησε ο Βοσκάκης; Εξι νίκες, δυο ισοπαλίες, μία ήττα είναι ο απολογισμός των«πρασίνων» με τον συγκεκριμένο ρέφερι. Ο στατιστικός απολογισμός της Ξάνθης; Εξι ήττες, μια ισοπαλία και μόλις μια νίκη.
Γ)Για τον Γιάχο: Τιμωρήθηκε ή όχι σκληρά εξαιτίας της απόδοσής του στον τελικό κυπέλλου; Δεν έδωσε ένα πέναλτι στο Μανιάτη, το οποίο δεν το είδε αφού μετά το ματς ζήτησε όχι μια, αλλά αρκετές φορές, συγγνώμη από τον Αστέρα.

Εγκληματική οργάνωση μόνο στα όνειρά τους…

Ο καθρέπτης είναι το γήπεδο...

Αρσεναλ-Ολυμπιακός 2-3