Τρομοκρατία στη διαιτησία – Χούλιγκαν, λίγες ώρες πριν το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ, επιτέθηκαν στο σπίτι του Φραγκίσκου Σωμαρακάκη, ο οποίος είναι υπεύθυνος ορισμών της Σούπερ Λίγκας – Άλλο ένα περιστατικό σε βάρος στελέχους της ΚΕΔ, μετά τη δολοφονική επίθεση στον Ζωγράφο, την επίθεση στον Τσαχειλίδη και τον ξύλο στον Βασάρα και στον Καλύβα – Να παρέμβει η δικαιοσύνη για να σταματήσει η στοχοποίηση διαιτητών και παραγόντων της διαιτησίας



Και μη χειρότερα…
Οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει να καταλάβουν ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο και πλέον η δικαιοσύνη επιβάλλεται να ξεκινήσει προσπάθεια, ώστε για να βρει τους δράστες, προκειμένου να μην ξεφύγει κι άλλο η κατάσταση. Δεν είναι τυχαίο ότι οι παράγοντες της διαιτησίας πέφτουν θύματα ο ένας μετά τον άλλον.
Στις 31/10/12, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο παρατηρητής διαιτησίας στο ντέρμπι των «αιωνίων» Κύρος Βασάρας βρισκόταν έξω από οικία συγγενικών του προσώπων και ενώ είχε επιστρέψει από το Ολυμπιακό Στάδιο με ταξί, όταν μια ομάδα αγνώστων κατευθύνθηκε προς το μέρος του. Στην αρχή του επιτέθηκαν φραστικά και μετά τον γρονθοκόπησαν. Ο Βασσάρας κατάφερε να ξαναμπεί στο ταξί και έτσι απέφυγε έναν σοβαρότερο τραυματισμό.
Στις 20/8/13 άνανδροι τραμπούκοι χτύπησαν και τραυμάτισαν ευτυχώς ελαφρά το τότε μέλος της ΚΕΔ Δημήτρη Καλύβα, μετά το τέλος των αγωνιστικών τεστ των διαιτητών στο γήπεδο της Φυλής.
Στις 24/1/14 άγνωστος επιτέθηκε με σπρέι στον Γιάννη Τσαχειλίδη, ο οποίος ήταν μέλος της ΚΕΔ, προσπαθώντας να τον χτυπήσει, έξω από το σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο.
Στις 14 Νοεμβρίου 2014 είχαμε τη δολοφονική επίθεση εναντίον του Χριστόφορου Ζωγράφου. Οι δράστες τον χτύπησαν με λοστό στο σώμα και στο κεφάλι και από το τελευταίο χτύπημα για ένα μόλις χιλιοστό γλίτωσε τον θάνατο. Η απόπειρα δολοφονίας ήταν μαφιόζικη.Παρόλα αυτά η υπόθεση μπήκε στο αρχείο από τον αθλητικό εισαγγελέα Κωσταντίνο Σιμιτζόγλου!!!
Σήμερα τα ξημερώματα χούλιγκαν βρέθηκαν έξω από τα σπίτι του Φραγκίσκου Σωμαρακάκη, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τους ορισμούς των διαιτητών, έριξαν κροτίδες, αναστατώνοντας τη γειτονιά του στον Αγιο Δημήτριο, ενώ έριξαν λαδομπογιές στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, πέταξαν φέιγ βολάν με απειλητικό περιεχόμενο του στυλ «τώρα ξέρουμε που μένεις».
Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε λίγο μετά τη 1 π.μ. Ο Φραγκίσκος Σωμαρακάκης βρίσκεται στην Αλεξανδρόπουλη για σεμινάριο διαιτησίας. Όμως, τη Δευτέρα θα προχωρήσει σε καταγγελίες και αυτή τη φορά η δικαιοσύνη επιβάλλεται να διαλευκάνει, τόσο την συγκεκριμένη υπόθεση, όσο και τις προηγούμενες.
Μόνο έτσι θα σταματήσουν τα φαινόμενα ζούγκλας, στοχοποίησης, ξυλοδαρμών και τρομοκρατίας…