Ενταση με Παπαπέτρου-Βρύζα την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη

Τι ήθελε ο Παπαπέτρου να πάει στα αποδυτήρια της Βέροιας στην ανάπαυλα του εκτός έδρας αγώνα της προηγούμενης Κυριακής με τον Πανιώνιο για να ευχηθεί «περαστικά» στον Βεργώνη, ο οποίος αποχώρησε με ρήξη στον αχίλλειο τένοντα; Ο τεχνικός διευθυντής της Ζήσης Βρύζας βρήκε την ευκαιρία για διαμαρτυρίες, καθώς είπε στον ρέφερι ότι «τους έχεις δώσει ένα σωρό φάουλ και σε εμάς τίποτα» ενώ ο Παπαπέτρου απάντησε: «Πείτε στους παίκτες σας να μην βάζουν τα χέρια τους στο πρόσωπο των αντιπάλων».
Στον Βρύζα δεν άρεσε η απάντηση του Παπαπέτρου, νευρίασε και άρχισε να φωνάζει, όμως ο διαιτητής παρέμεινε ήρεμος. «Γιατί είστε τόσο νευρικός; Παρέμεινα για να σας μιλήσω και να σας εξηγήσω. Αν δεν το ήθελα αυτό θα έφευγα. Σε αυτό το ύφος δεν μπορώ να συνεννοηθώ. Καλύτερα να πάμε για το δεύτερο ημίχρονο», του είπε ο Αθηναίος ρέφερι. Την… λήξη σφύριξε ο Γεωργιάδης, λέγοντας στον Παπαπέτρου: «Πάμε για το δεύτρο ημίχρονο, εγώ σε καταλαβαίνω».

Για να ολοκληρώσουμε το θέμα. Ο Βεργώνης αποχώρησε στις καθυστερήσεις του α’ μέρους του αγώνα Πανιώνιος-Βέροια 0-1. Έτσι στην ανάπαυλα ο διαιτητής Παπαπέτρου (Αθήνας) πήγε στα αποδυτήρια να τον δει. «Πως είσαι;», τον ρώτησε και ο παίκτης της Βέροιας απάντησε: «Χάλια ρέφερι, τον έκοψα». Μετά ο ρέφερι πρόσθεσε: «Περαστικά. Να είσαι δυνατός για να προχωρήσεις. Υπομονή,  θα γίνεις καλά».  
Στο ματς Πανιώνιος-Βέροια 0-1 ο Παπαπέτρου έκανε άλλη μια καλή διαιτησία.