Αέρας… κοπανιστός οι απειλές Αλαφούζου ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον όποιου διαιτητή αδικήσει τον Παναθηναϊκό – Αν το κάνει η ομάδα του θα είναι χαμένη αφού προβλέπεται ΑΠΟΒΟΛΗ από το πρωτάθλημα - Πρόκειται μόνο για κίνηση εντυπώσεων - Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ κατά των διαιτητών συνεχίζεται...

***Ο ΚΑΠ απαγορεύει προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια ενώ με βάση τον κανόνα 5 της ΦΙΦΑ ο διαιτητής δεν έχει ευθύνη «για οποιαδήποτε ζημία ενδεχόμενα να οφείλεται σε οποιαδήποτε απόφαση που ενδεχόμενα λάβει σύμφωνα με τους όρους των κανόνων του παιχνιδιού»

Οι κινήσεις του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζου αναφορικά με την διαιτησία δεν αγγίζουν μόνο τα όρια του παραλογισμού αλλά ξεπερνούν και τα όρια των κανονισμών του ποδοσφαίρου. Εκτός αν θέλει οι «πράσινοι» να αποβληθούν από το πρωτάθλημα, καθώς ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος σε περίπτωση προσφυγής ομάδας στα πολιτικά δικαστήρια.
Τα παραπάνω γράφουμε με αφορμή επιστολή του Αλαφούζου σύμφωνα με την οποία ο Παναθηναϊκός από εδώ και πέρα θα κινείται νομικά σε βάρος όποιο διαιτητή αδικεί τους «πράσινους».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 35 ΤΟΥ ΚΑΠ


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ 5