Γιατί ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να μιλά…

Φωνάζει για τη διαιτησία αλλά ευνοείται ο Παναθηναϊκός! Χωρίς ιδιαίτερα σχόλια διαβάστε αγωνιστική με αγωνιστική τα διαιτητικά λάθη υπέρ των «πρασίνων».
Αναλυτικά:
1η Αγωνιστική (Παναιτωλικός-Παθηναϊκός 1-2): Ο Σιδηρόπουλος έδωσε το πέναλτι του Ταυλαρίδη στον Ουαρντά (40'), όμως αν στον αμυντικό του ΠΑΟ έδινε κίτρινη θα ήταν η δεύτερη. Επίσης, ο βοηθός Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου) άφησε τον Ταυλαρίδη στο 38’ να κάνει ευκαιρία από θέση οφσάιντ.
2η Αγωνιστική (Παναθηναϊκός-Καλλονή 4-0): Στο 82’ ο Σελίμος (Λακωνίας) δεν απέβαλε τον Μπεργκ για αγκωνιά στον Μάρκοβιτς. Η κόκκινη είναι ο ορισμός της αποβολής.
3η Αγωνιστική (Πανιώνιος-Παναθηναϊκός  1-0): Μεγάλος λάθος από τον βοηθό Αναστόπουλο (Αρκαδίας) στο 82’, καθώς σταμάτησε επίθεση του Μπουμάλ με ανύπαρκτο οφσάιντ.
4η Αγωνιστική (Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 3-0): Ο Κομίνης (Θεσπρωτίας) έκλεισε τα μάτια σε δυο πέναλτι του Ταυλαρίδη στον Μουλόπουλο στο 3’ και στο τράβηγμα της φανέλας του Φαβάλι από τον Λαγό (78’).
6η Αγωνιστική (Ξάνθη-Παναθηναϊκός 0-1): Φοβισμένος ο Βοσκάκης (Ρεθύμνου) από την προπαγάνδα, είχε προηγηθεί ανάλογη και σε βάρος του Δελφάκη (Αρκαδίας), ο οποίος ήταν άριστος στο Παναθηναϊκός-Πλατανιάς 1-0 μια αγωνιστική νωρίτερα . Ο Κρητικός δεν έδωσε πέναλτι του Χελάντερ στον Ερέα (77’). Επίσης θα μπορούσε να αποβάλει τον Λαγό αλλά του χάρισε δυο κίτρινες (26’, 74’) ενώ χάρισε κι άλλες κάρτες.
7η Αγωνιστική (Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1): Ο Λαμπρόπουλος (Ηλείας) χάρισε δεύτερη κίτρινη στον Ταυλαρίδη στο 85’ για αγκωνιά σε βάρος του Μανιά και γενικά έκανε εκπτώσεις στις κίτρινες. Δεν απέβαλε τον Αναστασίου που είχε ξεφύγει από τον πάγκο.
8η Αγωνιστική (ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 3-1): Παρά τον ντόρο κατά του Αρετόπουλου (Τρικάλων) στο πέναλτι του Ταυλαρίδη στον Ροντρίγκεζ είναι σωστό. Υπάρχει πέναλτι και νωρίτερα σε χέρι του Ζέκα στο 13’, μετά από εκτέλεση κόρνερ.


Αν εφαρμόζονταν οι κανονισμοί Ταυλαρίδης, Ζέκα ίσως δεν τελείωναν κανένα ματς. Ο πρώτος για τα μαρκαρίσματα, ο δεύτερος και για τις διαμαρτυρίες του.