Δεν δικαιολογείται τόσος ντόρος από τον Παναθηναϊκό - Επειδή πολύς λόγος γίνεται για το πέναλτι που έδωσε ο Αρετόπουλος δείτε τις φωτογραφίες και αποφασίστε - Αν ο ρέφερι έδινε φάουλ, είναι κάποιος σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα φώναζε ότι η παράβαση συνεχίζεται και μέσα στην περιοχή; - Μόνο η προπαγάνδα των "πρασίνων"... μετράει; - Οι Θεσσαλονικείς δεν δικαιούνται να έχουν άποψη;

Κάποιες επισημάνεις για το πέναλτι που καταλόγισε ο Αρετόπουλος υπέρ του ΠΑΟΚ:

Φαίνεται ξεκάθαρα πως ο Ταυλαρίδης προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανακόψει τον Ροντρίγκες. Επίσης, η φάση ξεκινά έξω από την περιοχή, όμως συνεχίζεται και μέσα. Η μπροστινή κάμερα του πέναλτι που ο Αρετόπουλος, ο οποίος θα μπορούσε να δείξει την άσπρη βούλα σε χέρι του Ζέκα στο 13’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, καταλόγισε υπέρ του ΠΑΟΚ που νίκησε 3-1 τον Παναθηναϊκό, στο 27’ δείχνει και κάποια άλλα πράγματα.
Εμείς δεν παίρνουμε θέση. Είναι μια φάση που συζητείται, ο ΠΑΟΚ αμφισβητεί τους ισχυρισμούς των «πρασίνων» και από τη στιγμή που χρειάζονται αρκετά ριπλέι για να την αναλύσει κάποιος (και να μην είναι σίγουρος), να υπάρχει λόγος αλλά και αντίλογος, ελάτε στη θέση του Αρετόπουλου που έπρεπε να σφυρίξει μέσα σε δευτερόλεπτα.
Ο Ταυλαρίδης, ο οποίος δεν διαμαρτυρήθηκε, δεν χρησιμοποιεί μόνο το χέρι του. Στην φωτογραφία που έχουμε τον κύκλο (σ.σ. η πρώτη στη σειρά), δείτε επίσης και τη γονατιά του αμυντικού του Παναθηναϊκού όπως και που είναι η γραμμή της μεγάλης περιοχής και που (οριακά εντός της μεγάλης περιοχής) το σηκωμένο δεξί πόδι του επιθετικού των γηπεδούχων, ο οποίος δεν έχει και κανέναν λόγο να χάσει τη μπάλα, πέφτοντας και πριν ολοκληρώσει την επίθεσή του. 
Επιπλέον, ήταν αναμενόμενο ότι ο Παναθηναϊκός θα φώναζε για τον Αρετόπουλο, θα έβρισκε ακόμη και ένα ανάποδο φάουλ όπως έκανε ο Αναστασίου στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου να δικαιολογήσει την προπαγάνδα, την στοχοποίηση και την τρομοκρατία σε βάρος του Θεσσαλού διαιτητή πριν από τον αγώνα. Αντίθετα η ΑΕΚ, η οποία ηττήθηκε 2-1 από τον ΠΑΟΚ, δεν έκανε… σημαία που ο Σιδηρόπουλος δεν της έδωσε πέναλτι.
Πάντως, δεν δικαιολογείται τόσος ντόρος από τον Παναθηναϊκό. Η αγωνιστική διαφορά του με τους γηπεδούχους ήταν μεγάλη και όσο γρηγορότερα το αντιληφθεί, τόσο το καλύτερο για αυτόν. Ας προσπαθήσει πρώτα να φτιάξει ομάδα. Ευκαιρία έψαχναν για να επιτεθούν στον Αρετόπουλο. Όποιος πει ότι για τη φάση του 27' ότι είναι 100 % σίγουρος, δεν ισχύει. Αν ο Τρικαλινός ρέφερι έδινε φάουλ, ο ΠΑΟΚ δεν θα φώναζε ότι η παράβαση συνεχίζεται;
Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες - εμείς δεν παίρνουμε θέση απλά τις αναλύουμε- και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:





Επίσης, υπάρχει πέναλτι, νωρίτερα σε χέρι του Ζέκα στο 13’, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Δεν υπάρχει πέναλτι του Τζαβέλλα στον Μπεργκ (αλληλοσπρώχνονται στο 51’ σε εκτέλεση φάουλ του Λέοβατς), ούτε του Νάνο στον Ροντρίγκες στο 59’, καθώς ο πρώτος βρήκε τη μπάλα. Επίσης, ο Αρετόπουλος σωστά καταλόγισε πέναλτι του Λέοβατς στον Μαρινάκη.
Το πέναλτι που έδωσε ο Αρετόπουλος στον ΠΑΟΚ είναι στο 27’ και σε αυτό το λεπτό έδειξε κίτρινη στον Ταυλαρίδη, ο οποίος επαναλαμβάνουμε ότι δεν αντέδρασε, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως είναι η μοναδική κάρτα σε παίκτη του Παναθηναϊκού. Αντίθετα οι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης αντίκρισαν συνολικά τέσσερις κίτρινες κάρτες. Τα φάουλ είναι δέκα υπέρ των γηπεδούχων για 16 υπέρ των φιλοξενουμένων.


Σχόλια