Ο Σιδηρόπουλος έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα – Εξαιρετική και η τελευταία ευρωπαϊκή διαιτησία του για το 2015 και ότι πρέπει για να κλείσει η ομάδα τον κύκλο της

***Ζωντανό το όνειρο της επιλογής του διεθνή ρέφερι της ελίτ κατηγορίας στην τελική φάση του Euro 2016
Η αυλαία ήταν ανάλογη και των προηγούμενων εμφανίσεων, συνολικά 10 στον αριθμό. Το ματς της 5ης αγωνιστικής του Europa League Καραμπάκ-Τότεναμ 0-1 είναι το τελευταίο του Τάσου Σιδηρόπουλου (Δωδεκανήσου) για το έτος 2015 και με το προαναφερόμενο παιχνίδι η παρούσα διαιτητική ομάδα έκλεισε τον κύκλο της, αφού οι Κουκουλάκης, Τριτσώνης δεν περιλαμβάνονται στη λίστα των διεθνών, ενόψει του 2016.
To γκολ σημειώθηκε στο 78’, η κατοχή της μπάλας είναι 61-39 % υπέρ της Αγγλικής ομάδας, ενώ ο Σιδηρόπουλος είχε τον έλεγχό του αγώνα. Ο Ρώσος παρατηρητής Γιούρι Μπασκάκοφ στάθηκε όχι μόνο σε αυτό αλλά και στην πολύ καλή συνεργασία της διαιτητικής ομάδας. Ο Σιδηρόπουλος έδειξε δυο κίτρινες σε παίκτες της Καραμπάκ ενώ καταλόγισε συνολικά 12 φάουλ.
Μετά από μια τέτοια εμφάνιση στο ενδέκατο φετινό παιχνίδι του ο διεθνής ρέφερι, ο οποίος ανέβηκε το καλοκαίρι στην ελίτ κατηγορία της UEFA, διατηρεί ζωντανό το όνειρο της επιλογής του στην τελική φάση του Euro 2016.  
Qarabağ - Tottenham Hotspur 0-1
Referee: Anastasios Sidiropoulos (GRE)
Assistant Referee 1: Damians Efthymiadis (GRE)
Assistant Referee 2: Polychronis Kostaras (GRE)
Additional Assistant Referee 1: Michael Koukoulakis (GRE)
Additional Assistant Referee 2: Stavros Tritsonis (GRE)
Fourth Official: Lazaros Dimitriadis (GRE)
UEFA Referee Observer: Yuri Baskakov (RUS)
UEFA Delegate: Christian Mutschler (AUT)