Μόνο βραβείο δεν δίνουν στον Κομίνη – Βαθμός 8.3 για το Ολυμπιακός-Πλατανιάς (2-2) !!!

Παρά τα πολλά λάθη του σε βάρος του Ολυμπιακού στον αγώνα κυπέλλου με τον Πλατανιά (2-2), ο νέος διεθνής ρέφερι πήρε 8.3 από τον Δημήτρη Σαραϊδάρη (Μακεδονίας) που ήταν παρατηρητής διαιτησίας.  Ο βαθμός 8.3 αποτελεί «μαγική εικόνα» σε συνδυασμό με την εικόνα του Ηπειρώτη ρέφερι και έπρεπε να ήταν τουλάχιστον 7.3.
Ο Κομίνης είχε πολύ κακή απόδοση, με αποκορύφωμα το μη καταλογισμό δυο πέναλτι, το πρώτο στο 26' όταν ο Δημήτρης μάρκαρε αντικανονικά εντός της περιοχής τον Ζντιέλαρ και το δεύτερο στο 55’, όταν ο ίδιος παίκτης (σ.σ. Δημήτρης) έκανε χέρι μέσα στην περιοχή μετά τη σέντρα του Ερνάνι.
Παράλληλα ο Κομίνης ήταν τραγικός και στον πειθαρχικό έλεγχο. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι παρά τα σκληρά μαρκαρίσματα έβγαλε την πρώτη κίτρινη στο 44’ (Στανισάβλεβιτς), όμως έπρεπε να είχε βγάλει την πρώτη στο 4’, όταν ο Μαχαμάτ ανέκοψε αντικανονικά τον Κολοβό, που ξεκινούσε επίθεση, μια φάση που ο ρέφερι καταλόγισε το φάουλ. Επίσης, έπρεπε να βγάλει μια ακόμη στο 19’, όταν Μπανανά κράτησε τον Τσόρι από τη μέση, σταματώντας επίθεση. Κι εδώ καταλόγισε το φάουλ. Ακόμη «έπνιξε» μια ακόμη στο 26’, σε βάρος του Δημήτρη, για φάουλ στον Ερνάνι.  
Ετσι ο Κομίνης δεν πήρε χαμηλό βαθμό, ούτε για τα λάθη σε βάρος του Ολυμπιακού, ούτε για τα λάθη υπέρ του Παναθηναϊκού! Ο νέος διεθνής ρέφερι την 4η αγωνιστική διαιτήτευσε Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 3-0, όπου δεν καταλόγισε κανένα από τα δυο πέναλτι σε βάρος του Παναθηναϊκού, συγκεκριμένα του Ταυλαρίδη στον Μουλόπουλο στο 3’ και στο τράβηγμα της φανέλας του Φαβάλι από τον Λαγό (78’). Μην σας ξεγελά το άνετο σκορ. Το πρώτο πέναλτι είναι στο 0-0.

Με την παραπάνω τακτική θέλουν να μας πουν κάτι; Τι κάνει η ΚΕΔ για όλα αυτά τα… φάλτσα;