«Ο Αλαφούζος συμφώνησε ότι ο υφυπουργός δεν είχε καμία συμμετοχή στις αποφάσεις των αρμοδίων παραγόντων του εν λόγω αγώνα» - Άλλη μια συνάντηση μεταξύ τους που δεν ανακοινώθηκε από πριν

Μετά την πρώτη τους συνάντηση πριν τον αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο της προπαγάνδας δήθεν ότι είχε… συμμετοχή στη μη τέλεση του αγώνα και μετά τις ανακοινώσεις και τις διαρροές του Παναθηναϊκού εναντίον του, είχε μια ακόμη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο. Ούτε η συγκεκριμένη συνάντηση ανακοινώθηκε από πριν, απλά αυτή τη φορά εξέδωσαν δελτίο Τύπου που αναφέρει τα εξής:
«Τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Γιάννης Αλαφούζος. Θέμα της συνάντησης ήταν τα διαδραματισθένα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας το περασμένο Σάββατο. Ο κ. Αλαφούζος ενημερώθηκε και δια ζώσης από τον Υφυπουργό –και συμφώνησε- ότι δεν είχε καμία συμμετοχή στις αποφάσεις των αρμοδίων παραγόντων του εν λόγω αγώνα. Επίσης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην Πολιτεία και στην προσπάθεια κάθαρσης του ποδοσφαίρου. Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού ζήτησε από τον κ. Αλαφούζο να μην λάβει εν θερμώ απόφαση παραίτησης από την προεδρία της ΠΑΕ, ανέφερε ότι η προσφυγή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα κριθεί από τακτικούς δικαστές, βάσει του νέου νόμου που ψήφισε με πρότασή του η Βουλή, και πρότεινε τη συνεργασία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τις διωκτικές αρχές για τη σύλληψη των πρωταιτίων των θλιβερών επεισοδίων, πράγμα που ο κ. Αλαφούζος επιβεβαίωσε ότι ήδη γίνεται».
***Σιγά, μην δεν τα έβρισκαν!!!