Αλλα αντί άλλων...

                                    
Άλλο ένα χαρακτηριστικό …κλικ από την εκδίκαση της υπόθεσης της μη τέλεσης του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Οι ζημιές είναι μόνο στον …χλοοτάπητα και έγιναν από τις μπότες των ΜΑΤ!
Αναλυτικά:
Δικαστής (Σπυρίδων Καποδίστριας): «Σας ρωτάω ευθέως. Δεν μπορώ να αντιληφθώ πως μπήκε αυτός ο βαρύς οπλισμός στο γήπεδο. Είδα πυροσβεστήρες, κοντάρια, σύρματα, καρφιά, μπαταρία δικύκλου. Έσπασαν καθίσματα, πινακίδες».
Γιάννης Παναγιωτίδης (μέλος ΔΣ ΠΑΕ ΠΑΟ, υπεύθυνος ασφαλείας Λεωφόρου): «Ο βαρύς οπλισμός παρατηρήθηκε μετά την ανακοίνωση της αναβολής»!!!
Δικαστής: «Η έκθεση αναφέρει ότι μέσα στον αγωνιστικό χώρο έπεσε και μια μπαταρία δικύκλου. Κάποιος πήρε την μπαταρία δικύκλου του μέσα».
Παναγιωτίδης: «Στην καταγραφή δεν αναφέρεται πουθενά μπαταρία δικύκλου».
Ο μάρτυρας έκανε… κανονικά το μαύρο άσπρο, όμως ο Σπυρίδων Καποδίστριας τον εξέθεσε περισσότερο, ρωτώντας τον για τις ζημιές στη Λεωφόρο και ο κ. Παναγιωτίδης έριξε την ευθύνη στις… μπότες των ΜΑΤ!!! «Οι μεγαλύτερες ζημιές στο γήπεδο είναι στον χλοοτάπητα. Κυρίως οι μπότες των ΜΑΤ δημιούργησαν πρόβλημα. Και βέβαια έπεσαν πολλά χημικά», ανέφερε.
Αφενός δεν είδε ότι στο… μακελειό που έγινε μετά την οριστικοποίηση της μη τέλεσης του αγώνα ξηλώθηκαν μέχρι και οι διαφημιστικές ταμπέλες ενώ οπαδοί είχαν οπλιστεί και με σιδερόβεργες. Αφετέρου, σύμφωνα με δημοσίευμα οι ζημιές ανέρχονται στις 100.000 ευρώ. Ειδικότερα θα πρέπει θα πρέπει να αποκατασταθούν τα καθίσματα που ξηλώθηκαν από τις εξέδρες, το σύρμα και το δίχτυ στη θύρα 13, διάφορες ζημιές στον αγωνιστικό χώρο και τα πλέξι γκλας στις θύρες 1 και 12.

Η απόφαση θα βγει τη Δευτέρα.