Γιάχος για κλάματα - Εδωσε πέναλτι φάντασμα στην ΑΕΚ - Μαντζουράκης: "Είχε παραπάνω παίκτη από το πρώτο λεπτό"

ΑΕΚ – Παναιτωλικός 2-0
44' ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ
74' ΠΛΑΤΕΛΛΑΣ
Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)
Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας),
Καλφάκης (Χανίων)
4ος: Μήτσιος (Ηπείρου)
Παρατηρητής: Μαζαράκης (Κεφαλληνίας)
Τα… μούσκεψε ο Θανάσης Γιάχος (Χίου) στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο οποίος επέστρεψε από τιμωρία, συγκεκριμένα είχε να σφυρίξει από τις 04/10 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-2. «Η ΑΕΚ ξεκίνησε καλά το παιχνίδι έχοντας στο 14' μία καλή ευκαιρία. Στη συνέχεια πήραμε τους ρόλους και δυσκολέψαμε την ΑΕΚ. Στο 44' μας στοίχισε... Έγινε ένα χοντρό λάθος από τον διαιτητή. Στο 43' δεν έδωσε ένα καθαρό φάουλ, όταν βγαίναμε στην επίθεση. Οι παίκτες μου... σάστισαν! Δε νομίζω ότι είναι κακός διαιτητής αλλά ήταν σε κακή βραδιά. Μπορεί στο 87' να μείναμε με παίκτη λιγότερο, όμως η ΑΕΚ είχε... παραπάνω παίκτη από το πρώτο λεπτό», σχολίασε ο τεχνικός του Παναιτωλικού Γιάννης Ματζουράκης, αναφερόμενος στη διαιτησία του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Ο Ματζουράκης θα πρέπει να αναφέρεται στο φάουλ που έκανε ο Μάνταλος στον Ουάρντα.
1)Σημαντικό λάθος έκανε ο Γιάχος στο 87’. Έπρεπε να δείξει απευθείας κόκκινη, και όχι κίτρινη, για το βίαιο μαρκάρισμα του Πάουλο στον Μπαρμπόσα.
2)Από κει και πέρα ο Γιάχος καταλόγισε λάθος πέναλτι στην ΑΕΚ στο 92’, αφού ο Μάκος δεν ακούμπησε το Τζιμπούρ. Για την ιστορία το πέναλτι έχασε ο Μάνταλος.
3)Στο 94’ δεν υπάρχει πέναλτι, αφού ο Παπάζογλου πρόλαβε να μαζέψει το χέρι του.
4) Δεν φαίνεται αν υπάρχει χέρι του Τζιμπούρ πριν το 2-0 αλλά ο Παναιτωλικός φώναξε.
Τα φάουλ είναι 14-8 υπέρ της ΑΕΚ και οι κάρτες 2-4 (με τις δυο στον Πάουλο).
Από ένα λάθος έκαναν οι δυο βοηθοί. Στο 11’ η ευκαιρία του Μπαρμπόσα ξεκινά από οφσάιντ που δεν έδωσε ο Καρσιώτης. Όμως, αμέσως μετά ο ίδιος βοηθός είχε σωστές υποδείξεις. Στο 72’ ο Καλφάκης είχε λάθος υπόδειξη σε βάρος του Μπαρμπόσα.
Τα οφσάιντ είναι 8-1, τα κόρνερ 7-0.