Ο Παππάς αποφάσισε έγκαιρα τη μη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός – Γιατί η αστυνομία τού ζήτησε να καθυστερήσει και να μην διαρρεύσει την απόφασή του – Όμως, η προπαγάνδα το… βιολί της

Ο Παππάς κατηγορήθηκε από το σύστημα της προπαγάνδας ότι άργησε να πάρει αποφάσεις για τη μη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Όμως, αυτό είναι ψέματα και μπορούν να ρωτήσουν τον Φύσσα και τον Βόκολο που ήταν στα αποδυτήρια.

Αποκαλύπτουμε ότι ο Παππάς είχε αποφασίσει πριν τις 20:10, τουλάχιστον μια ώρα νωρίτερα, δηλαδή πριν βγει για την τελευταία επιθεώρηση, πως ο αγώνας δεν επρόκειτο να γίνει, επειδή κινδύνευε η σωματική ακεραιότητα των παικτών και των διαιτητών (σ.σ. άλλωστε επιβεβαιώθηκε και από το… μακελειό που έγινε στο τέλος). Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία του ζήτησε να περιμένει, πριν ανακοινώσει την απόφασή του, επειδή ο μισός κόσμος δεν είχε πάει ακόμη στο γήπεδο και υπήρχε κίνδυνος να ξεσπάσουν επεισόδια όχι μόνο έξω  από το γήπεδο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Δηλαδή η αστυνομία έκρινε ότι ήταν προτιμότερο οι οπαδοί να μπουν στο γήπεδο, ώστε να υπάρχει μόνο ένα… μέτωπο και όχι περισσότερα. Στη δεύτερη περίπτωση θα κινδύνευαν και απλοί πολίτες από τις συγκρούσεις.

Σχόλια