Οι κοριοί γράφουν τα τηλέφωνα μελών της ΚΕΔ, διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών

ΠΗΓΗ: www.gavros.gr

Το αγαπημένο σπορ του Γιάννη Αλαφούζου σίγουρα δεν είναι το ποδόσφαιρο. Έχει αποδειχτεί, άλλωστε αυτό πολλάκις. Ο πρόεδρος του ΠΑΟ αρέσκεται στις καταγγελίες και στο να ασχολείται με το παρασκήνιο. Δεν μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο προσκήνιο και κάπως έτσι έχει φτιάξει ένα ολόκληρο σύστημα, το οποίο ασχολείται με οτιδήποτε άλλο εκτός από το ποδόσφαιρο.
Σύμφωνα, λοιπόν, με επώνυμες καταγγελίες ο Γιάννης Αλαφούζος μετά το ντέρμπι που δεν ξεκίνησε ποτέ ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των διαιτητών. Ούτε καν ασχολήθηκε γιατί έπεσαν οι φωτοβολίδες ευθείας βολής, ενώ γνώριζαν τι προβλέπει ο νέος αθλητικός νόμος. Αντίθετα ζήτησε να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.
Δικαστικές πηγές, μάλιστα αναφέρουν ότι ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία παρακολούθησης των τηλεφώνων αρκετών διαιτητών. Φυσικά κανείς δεν ασχολήθηκε να βρει αυτούς που σημάδεψαν με φωτοβολίδα ευθείας βολής τον Φινμπόγκασον. Πολύ σύντομα, όμως και μετά την καταγγελία του Γιάννη Αλαφούζου ξεκίνησαν να γράφουν οι κοριοί τα τηλέφωνα αρκετών διαιτητών όπως αναφέρουν δικαστικές πηγές.