«Τα σωματεία της Αιτωλοακαρνανίας μας ψήφισαν για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντά τους και όχι αυτά της ΑΕΚ», δηλώνει ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Γιώργος Λαγούδης – Ξέσπασε σάλος με την κίνηση του Παπαχρήστου να καταθέσει υπέρ της προαναφερόμενης ΠΑΕ στην Επιτροπή Δεοντολογίας – Τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ δεν είχαν ενημερωθεί για την κίνηση του προέδρου της


Κεραυνός εν αιθρία για τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας αποτέλεσε η κίνηση του προέδρου της Παναγιώτη Παπαχρήστου να καταθέσει στην Επιτροπή Δεοντολογίας υπέρ της ΑΕΚ, η οποία κλήθηκε για ανακοίνωση που είχε βγάλει εναντίον της ομοσπονδίας. Παράλληλα από τη δήλωση του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Γιώργου Λαγούδη προκύπτει ότι όχι μόνο δεν υπάρχει απόφαση του ΔΣ που να… επικυρώνει την κίνηση του προέδρου της και ταυτόχρονα ουδείς γνώριζε το παραμικρό.
Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Λαγούδη: «Οι ενέργειες του κ. Παπαχρήστου εκφράζουν μόνο τον εαυτό του και κανέναν άλλον. Τα μέλη του ΔΣ δεν έχουμε ενημέρωση, καθώς πέρασε πάνω από 1,5 μήνας από την τελευταία μας συνεδρίαση. Στο επόμενο ΔΣ, όταν θα γίνει, θα ζητηθούν εξηγήσεις. Πριν από έναν χρόνο τα σωματεία της Αιτωλοκαρνανίας μας ψήφισαν για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντά τους και όχι αυτά της ΑΕΚ».