Τα… φάλτσα της ΚΕΔ είναι στο ρυθμό της προπαγάνδας – «Παγώνουν» άδικα τους διαιτητές που στοχοποιεί το σύστημα της λάσπης και των απειλών

Ανεξήγητα πράγματα συμβαίνουν στους ορισμούς, αφού διαιτητές βρίσκονται ανεξήγητα εκτός πλάνων, και μάλιστα για αρκετό καιρό. Η μάλλον υπάρχει εξήγηση. Είναι διαιτητές που σφυροκοπήθηκαν άδικα από την προπαγάνδα.
Στην Super League τα παραδείγματα είναι αρκετά:
-Όλα τα βίντεο δικαιώνουν τον Μήτσιο για το γκολ του Ιντέγε στη Βέροια, ότι δηλαδή το χέρι του ήταν ακούσιο, ο αγώνας έληξε 2-0 υπέρ των «ερυθρολεύκων», όμως ο Μήτσιος (Ηπείρου) έμεινε 1,5 μήνα εκτός. Ο αγώνας με την ομάδα της Ημαθίας έγινε στις 31 Οκτωβρίου και ο έμπειρος ρέφερι ορίστηκε για πρώτη φορά από τότε να σφυρίξει στον σημερινό αγώνα κυπέλλου Λαμία-Βέροια.  Ενδιάμεσα τον όρισαν τέταρτο στο παιχνίδι ΑΕΚ-Παναιτωλικός (12η αγωνιστική), όμως δεν άντεξαν την πίεση της προπαγάνδας και τον έβαλαν ξανά στη… ναφθαλίνη.  
-Μετά τον αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός που δεν τελέστηκε η ΚΕΔ δεν στήριξε τον Ανδρέα Παππά. Δεν έβαλε τον Αθηναίο να σφυρίξει αλλά τέταρτο στο Ατρόμητος-Πανθρακικός. Περίμενε πρώτα να τον δικαιώσει το Πειθαρχικό Οργανο της Super League για την αναμφίβολα σωστή απόφασή του να μην γίνει ο αγώνας και μετά τον όρισε να σφυρίξει ΠΑΣ-Λεβαδειακός 0-1.
Στόχος του συστήματος της προπαγάνδας είναι να κάψουν τους διαιτητές. Τους περνούν όλους από την… τρύπα της βελόνας και τους αρκεί ακόμη και ένα λάθος φάουλ ή οφσάιντ για να τους ρίξουν στην πυρά.


ΓΙΑΤΙ δεν ανακοινώνεται επίσημα ποιος κάνει τους ορισμούς ανά κατηγορία;