Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015

Νέα επίθεση Κοντονή στην ΕΠΟ: «Πως τοποθετείται με αυτό τον ανεύθυνο τρόπο όταν η κυβέρνηση έχει υλοποιήσει όλα αυτά που είχε δηλώσει ότι θα κάνει δεκτά;» - Ρίχνει ευθύνες στην ομοσπονδία για ό,τι συμβεί και αναφέρεται σε εκβιαστική τακτική

***Οι Βουλευτές των άλλων κομμάτων, που ήταν παρόντες στη συνάντηση με τον Ινφαντίνο, τι λένε για αυτό;
***Αποτελεί κοινό μυστικό ότι το ποδοσφαιρικό Grexit είναι θέμα χρόνου...

Ο ΓΓΑ Ιούλιος Συναδινός και ο νομικός σύμβουλος του υφυπουργείου Τόμι Σχινάς επιβεβαιώνουν το... παραμύθι ότι ο υφυπουργός έδωσε στον Ινφαντίνο τη λίστα με τους 26; Γνωρίζουν κάτι;


Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει αποβληθεί και δεν το ξέρουμε! «Αν αυτό συμβεί, δεν θα είναι απαραίτητη η πιθανή αποβολή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας», γράφει η ενημέρωση της ΟΥΕΦΑ - Δηλαδή ο Κοντονής πρέπει να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που ανέλαβε, κάτι που δεν έγινε


ΕΠΟ: «Ήρθε ο καιρός να πούμε ότι η απευκταία πιθανότητα να γίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο ο απόκληρος της Ευρώπης είναι επιδίωξη του κ. Κοντονή»

***«Αυτό δείχνουν οι πράξεις του. Αυτό μαρτυρούν οι αλλεπάλληλες ανακολουθίες του. Αυτό πιστοποιεί, πάνω απ’ όλα, το διαρκές παιχνίδι με τις λέξεις. Ο κ. Κοντονής, ωστόσο, δεν παίζει με τις λέξεις. Παίζει με τη φωτιά»!
*** «Τον καλούμε, έστω και την ύστατη ώρα, να αλλάξει την ανεύθυνη στάση του, για να μην υποστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο ένα ανεπανόρθωτο πλήγμα. Τον καλούμε να τηρήσει, αν μη τι άλλο, τη διαδικασία που συμφώνησε με την αντιπροσωπεία της UEFA ενώπιον των εκπροσώπων όλων των κομμάτων και όχι να παραπλανεί την κοινή γνώμη και τους εκπροσώπους των κομμάτων υποστηρίζοντας ότι το κείμενο τροπολογιών που κατέθεσε αποτελεί προϊόν συμφωνίας με την UEFA και έχει την αποδοχή της»

Κοντονής στη Βουλή: «Ο κίνδυνος έχει ελαχιστοποιηθεί αλλά δεν έχει εκμηδενιστεί»!!!

***Το αυτοδιοίκητο δεν κατοχυρώνεται. Ιδού και οι... αποδείξεις, μέσω της ομιλίας του υφυπουργού:
***«Το νομοσχέδιο της Κυβέρνησης τίθεται προς έγκριση κατά κυρίαρχο τρόπο στη Βουλή των Ελλήνων, δεν τίθεται προς έγκριση σε κανέναν άλλον»
*** «Καμία αθλητική ομοσπονδία δεν μπορεί να διαπερνά τη δράση της ένα καθεστώς απόλυτης αυτονομίας και ανέλεγκτου.  Διότι τότε παραβιάζεται το Σύνταγμα, παραβιάζεται η αρχή  της λαϊκής κυριαρχίας, και δημιουργούμε θύλακες και νησίδες ανέλεγκτου»

‘Η δεν καταλαβαίνει, ή δεν θέλει να καταλάβει ο Κοντονής τον κίνδυνο του ποδοσφαιρικού Grexit – Μια ανάσα από τον αποκλεισμό οι ελληνικές ομάδες και η εθνική

Έγγραφη άδεια ζητεί η ΕΠΟ από τον ΠΑΣ Γιάννινα για να ανοίξει ο φάκελος αδειοδότησής του

Οι μικρές αλλαγές στο νομοσχέδιο

Μυροφορίδης: «Ηταν πολύ κακή η διαιτησία. Η Ξάνθη έπρεπε να να μείνει με δέκα παίκτες και όχι εμείς. Όλα αυτά συμβαίνουν στον χώρο ευθύνης του Μαντάκη»

***Κατά τα άλλα ο Γούτας, ένας παίκτης της Ξάνθης, λέει για τον τελικό ότι φοβάται τα «φρουτ, φρουτ»

Ο Κύζας Ολυμπιακός-Καλλονή, ο Βοσκάκης Κέρκυρα-Παναθηναϊκός και ο Μήτσιος ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός

***Ο Μάνταλος στη,.. μάχη Βέροιας-Πανθρακικού

Ο Λιαχούδης ΑΕΚ-Παναχαϊκή, ο Σιδηρόπουλος Λάρισα-Απόλλων και ο Θάνος Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής


Απαγόρευση σε Αμπάρκιολη, Ιωαννίδη, Κάμπαξη

Στο νοσοκομείο ο Δεληκάρης

ΠΑΕ Ατρόμητος: «Θα καταθέσουμε στον Ανακριτή τα ακράδαντα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει για την κατάθεση του «ψευδομάρτυρα» στις 5 Μαϊου»

*** «Θα τοποθετηθούμε απέναντι σε αυτή τη μεθοδευμένη λάσπη εναντίον της ομάδας μας και τότε να είστε σίγουροι ότι πολλοί είναι εκείνοι που θα χάσουν τον ύπνο τους»

Αποκάλυψη: Τα τέσσερα συμπεράσματα από τη συζήτηση με τον Ινφαντίνο

Ο Τάκης Φύσσας θα εμφανιστεί στο Περιστέρι;


Κούγιας: «Θύμα στοχοποίησης μιας παρέας ο Μαρινάκης. Θέλουν να τον διώξουν από το ποδόσφαιρο»

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015

«Κανένας κίνδυνος για τον Ολυμπιακό», δηλώνει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Θόδωρος Γιαννίκος

*** «Υπάρχει μεθόδευση για να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός. Τίποτα δεν υπάρχει μακρύτερα από την πραγματικότητα»
*** «Η πραγματικότητα είναι πως δεν έγινε οποιαδήποτε τοποθέτηση από τον κ. Ινφαντίνο, γιατί δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ή θέμα για τον Ολυμπιακό»
*** «Είναι μόνιμη και πάγια η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, χωρίς στοιχεία και χωρίς καμία πιθανότητα ευόδωσης όλων αυτών των ευχών που έχουν»

Ο Ντάλας έρχεται στις 9 Μαϊου - Αποφάσεις για όλα

Κουϊκ: «Αθλια διαρροή. Σε καμία περίπτωση ο Τζιάνι Ινφαντίνο δεν είπε ότι αποβάλλονται όσοι κατηγορούνται από τη δικαιοσύνη και μάλιστα ανέφερε με έμφαση ότι για τον ίδιο ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας»

Αλλο ένα «παραμύθι» εντυπώσεων η πληροφορία ότι δόθηκε λίστα στον Ινφαντίνο - Πως ο γενικός γραμματέας της ΟΥΕΦΑ αποθέωσε το τεκμήριο της αθωώτητας - Τι διαψεύδει η ΕΠΟ

Ο Ινφαντίνο ζητά από τον Κοντονή να τα πάρει όλα πίσω! – Δείτε πως αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις του, όπου ξεκαθαρίζει ότι "δεν καταλήξαμε σε συμφωνία"

Η ηχηρή απάντηση του Ινφαντίνο στον Κοντονή: «Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχουν εγκρίνει την αρχή αυτή λόγω της ιδιαιτερότητας του αθλήματος»

Ινφαντίνο: «Η ανεξαρτησία της ομοσπονδίας πρέπει πάντα να είναι εγγυημένη και δεν μπορεί να τεθεί υπό αμφισβήτηση»

*** «Αυτό είναι ένα θεμελιώδες άρθρο για εμάς και η συνέπεια σε περίπτωση παραβίασης αυτή της αρχής θα ήταν, και χρησιμοποιώ την έκφραση θα ήταν και όχι θα είναι, γιατί είμαι βέβαιος, θα ήταν ο αποκλεισμός και η αποβολή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αλλά δεν πιστεύω ότι θα φτάσουμε εκεί μετά τη θετική πληροφόρηση που είχαμε από την ελληνική κυβέρνηση στη συνάντηση».
*** «Για εμάς είναι απολύτως ουσιώδες να εξασφαλιστεί ότι το αυτοδιοίκητο και κατά συνέπεια η αυτονομία της Ομοσπονδίας θα είναι προστατευμένα, γεγονός που αποτελεί ευρωπαϊκή αρχή. Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχουν εγκρίνει την αρχή αυτή λόγω της ιδιαιτερότητας του αθλήματος».
*** «Συνεπώς αυτό είναι κάτι ουσιώδες και δεν πρόκειται να δεχθούμε έναν νόμο ο οποίος θέτει υπό αμφισβήτηση το αυτοδιοίκητο και κατά συνέπεια την αυτονομία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας».
***Τα παραπάνω για να καταλάβετε τι έχει γίνει στη συνάντηση, καθώς όλα εξαρτώνται από τη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ

Οι ορισμοί της Γ' Εθνικής - Ρέφερι της Φούτμπολ Λιγκ στα ματς-φωτιά


ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Ετοιμάζουμε το πλάνο για την κατάκτηση του επόμενου Πρωταθλήματος και την παρουσία του στους ομίλους του Champions League, όσο οι άλλοι θα κάνουν όνειρα θερινής νυκτός»

***«Οι συκοφάντες στα δικαστήρια»

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο για ποδοσφαιρικό Grexit – Όλα κρίνονται την Πέμπτη 30/4

***Ινφαντίνο: «Περιμένουμε τις αλλαγές για να τις μελετήσουμε και να δώσουμε την απάντησή μας»
***Γκιρτζίκης: «Ο κ. Ινφαντίνο ήρθε εδώ για να δώσει λύση. Ο κ. Κοντονής θα μας στείλει το κείμενο που θα περάσει προς ψήφιση και πάνω σε αυτό θα αποφασίσει η UEFA».
***Κοντονής: «Εσβησαν οι όποιες σκιές παρέμβασης στο αυτοδιοίκητο. Και θεωρώ ότι πλέον η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ μπορεί να καταλήξει σε συμπεράσματα».

Ο Τριτσώνης συμπληρώνει δέκα ματς στο Κύπελλο

Μετά από μια δεκαετία ο Στυλιαράς ορίζεται σε εντός έδρας ματς της Ξάνθης!

Οι ορισμοί της 2ης αγωνιστικής των πλέι άουτ


Κανονικά η Σούπερ Λίγκα - Δεν γίνεται αποχή


Λόγω των χειρισμών του υφυπουργού το Grexit παραμένει προ των πυλών - Γιατί έγινε η... ντρίμπλα του Ινφαντίνο στον Κοντονή

***Στην περίπτωση της Ελλάδας, και ειδικότερα του υφυπουργού, η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ εξάντλησαν κάθε ανοχή

Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

Κοντονής: «Είναι στο χέρι της ΟΥΕΦΑ, της ΦΙΦΑ και της ΕΠΟ να αποδεχτούν αυτή τη δήλωση, διότι πλέον δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για το αυτοδιοίκητο»

***Ο υφυπουργός εννοεί την εξής δήλωση που θα μπει ως άρθρο στο νομοσχέδιο: «Η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να εναρμονιστεί με τους νόμους του κράτους, το Σύνταγμα και τα καταστατικά της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ»
***«Πλέον είναι στα χέρια άλλων, να αποδεχτούν αυτή την απόλυτα δημοκρατική και συναινετική διαδικασία και να προχωρήσουμε χωρίς ρήξεις στο μέλλον», πρόσθεσε ο κ. Κοντονής σε δηλώσεις του, φεύγοντας από τη Βουλή

Μπορεί ο Κοντονής αργά αλλά σταθερά να ανακαλύπτει ότι υπάρχει αυτοδιοίκητο, όμως τα προβλήματα παραμένουν αφού οι αλλαγές είναι για τα μάτια του κόσμου

 *** Θα δεχθούν η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ  η ΔΕΑΒ να γνωμοδοτεί  για επιβολή διοικητικών προστίμων, για αποκλεισμό έδρας ή για διακοπή πρωταθλήματος ενώ με την ΕΠΟ να γίνεται διαβούλευση;
***Μπορούν να δεχθούν η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ να έρχονται σε διαβούλευση με τον υφυπουργό για να συζητούν αποκλεισμό ομάδας από την Ευρώπη;
***Τα ερωτήματα θα απαντηθούν στη συνάντηση της Τετάρτης με τον Ινφαντίνο
***Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε επί της αρχής από την Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων

Το μπάσκετ χτύπησε το... καμπανάκι για Grexit όλων των αθλημάτων - Κίνδυνος αποβολής και από τη ΔΟΕ!

Η ανάλυση του Μπίκα στον Παππά

Ποιος ήταν διαιτητής;


Τον δικαίωσε μέχρι και ο Ελευθερόπουλος

***Ο Παπαπέτρου σωστά δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού Βόλου στο ματς που έγινε στη Ριζούπολη

Ο Δελφάκης δεν έπεσε στην... παγίδα

Χαμηλοί βαθμοί σε ρέφερι, βοηθό, αφού ο δεύτερος δεν είδε την παράβαση

Την Τετάρτη στις 11 π.μ. στη ΓΓΑ η συνάντηση του Ινφαντίνο με τους επικεφαλής των κομμάτων


Αδειοδοτήσεις: Δεκτές οι εφέσεις των Λεβαδειακού, Πλατανιά και Βέροιας – Απορρίφθηκαν των ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικού – Οι Ηπειρώτες δεν μπορούν να παίξουν στα πλέι οφ

Ο Ινφαντίνο ζήτησε συνάντηση με τους επικεφαλής των κομμάτων για να τους ενημερώσει για το αυτοδιοίκητο – Σούπερ ...άδειασμα του γενικού γραμματέα της ΟΥΕΦΑ στον Κοντονή, επειδή πιθανόν να είναι δυσαρεστημένος από τους χειρισμούς του υφυπουργού και από τις επιθέσεις του κατά της ΕΠΟ

***Γκιρτζίκης: «Το αυτοδιοίκητο είναι αδιαπραγμάτευτο. Η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να λειτουργεί με το αυτοδιοίκητο, με βάση του κανονισμούς της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ»

Η Λίβερπουλ ξόδεψε 1 δισ. σε 190 μεταγραφές και «μετράει» 25 χρόνια χωρίς τίτλο

***Ποιος δήλωσε ότι «παίρνει παίκτες που τη δεκαετία του `70 και του '80 θα ήταν στην δεύτερη ομάδα της Λίβερπουλ»!

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΦΙΦΑ δήλωσε ότι περιστατικά που έχουν σχέση με αποφάσεις διαιτητών δεν «χωρούν» προσφυγή επανεξέτασης

***Ο διεθνής διαιτητής Στιβ Μακ Λιν δεν απέβαλε και δεν έδωσε πέναλτι σε χέρι παίκτη της Ινβερνές στον ημιτελικό του Κυπέλλου Σκωτίας με τη Σέλτικ

Ο Μποροβήλος αρνείται παραποίηση των πρακτικών ΔΣ της Σούπερ Λίγκας και προτείνει σύσταση επιτροπής για να διερευνήσει το θέμα

***«Κατηγορούμαι για επικοινωνιακούς σκοπούς»

Ποια είναι η υπεραιωνόβια Μπόρνμουθ που ανέβηκε για πρώτη φορά στην Πρέμιερ Λιγκ

***Τα «κεράσια», που ιδρύθηκαν το 1899, βγήκαν από τον αφάνεια
***Εχουν έδρα το θρυλικό "Ντιν Κορτ" που κατασκευάστηκε πριν από 115 χρόνια αλλά θα χρειαστούν άλλο γήπεδο για να καλύψουν τις ανάγκες της κατηγορίας

Παίκτης έπαθε ανακοπή καρδιάς την ώρα του αγώνα και νοσηλεύεται σε κώμα

Η ΕΠΟ κρατάει επιφυλάξεις, παρά την αναδίπλωση Κοντονή

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015

Με λίγα λόγια τα είπε όλα ο Κουκοδήμος – Ο εισηγητής της ΝΔ ζήτησε «έστω και τώρα» την απόσυρση του νομοσχεδίου Κοντονή

*** «Αν μαζί με το ποδόσφαιρο παρασύρετε και το μπάσκετ, θα χαθούν καμιά δεκαριά διοργανώσεις»
*** «Δεν μπορούμε να σκοτώνουμε το ποδόσφαιρο. Δηλαδή θα κάνουμε πειράματα;»
*** «Δεν είναι όλα άσπρα-μαύρα.  Είναι σαν να λέμε, όταν αποκαλύψαμε το παραδικαστικό, ότι θα έπρεπε να κλείσουμε τα δικαστήρια»
***Την αντίθεσή της στο νομοσχέδιο εξέφρασε η πρώην πρωταθλήτρια πόλο και νυν βουλευτής του Ποταμιού Σταυρούλα Αντωνάκου
ΠΑΣΟΚ: «Να μην απομονωθεί η Ελλάδα, μας ενδιαφέρει το αυτοδιοίκητο»