Επίδειξη δύναμης από Γκιρτζίκη – Οι ενώσεις που έδωσαν το παρών στη συγκέντρωση της Λιβαδειάς ανέρχονται στις 14!!! –Ο πρόεδρος της ΕΠΟ «οργώνει» την Ελλάδα – Ποιους συνάντησε και ποιους θα συναντήσει

Στις 27/12, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, ο οποίος θα διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία της Ομοσπονδίας στις εκλογές του Οκτωβρίου, συναντήθηκε στην Καβάλα με εκπροσώπους έξι ενώσεων. Πιο συγκεκριμένα συναντήθηκε με τους Προέδρους των ΕΠΣ Έβρου, Θράκης, Δράμας, Καβάλας, Σερρών και Χαλκιδικής.
Στις 8 Ιανουαρίου, δηλαδή την προηγούμενη Παρασκευή, είχε πάει στο Ρέθυμνο, όπου τιμήθηκε από την τοπική ένωση και ταυτόχρονα συναντήθηκε με εκπροσώπους των ενώσεων Ηρακλείου, Λασιθίου και Χανίων. Από το Λασίθι δεν πήγε η νυν διοίκηση αλλά εκπρόσωποί της αντίπαλης παράταξης, καθώς τον Φεβρουάριο έχουν εκλογές. Με την ευκαιρία σημειώνουμε ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ θα πρέπει να αποφασίσει αν θα γίνουν εκλογές και στην ΕΠΣ Κυκλάδων, καθώς υπάρχει σχετική προσφυγή, επειδή θεωρείται ότι έληξε η θητεία της παρούσας διοίκησης.
Η χθεσινή (12/1), τρίτη συγκέντρωση των ενώσεων στη Λιβαδειά ήταν και η μεγαλύτερη. Το παρών έδωσαν 14 ΕΠΣ και συγκεκριμένα της Αθήνας, του Πειραιά, της Εύβοιας, της Φωκίδας, της Ευρυτανίας, της Βοιωτίας, της Φθιώτιδας, της Δυτικής Αττικής, της Ενωσης 5Χ5, της Ημαθίας, της Πρέβεζας-Λευκάδας, του Εβρου, της Καρδίτσας και των Τρικάλων.
Με τις συναντήσεις αυτές επιβεβαιώνεται ο αέρας νίκης του νυν προέδρου της ΕΠΟ, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του Οκτωβρίου. Ο κύκλος των συναντήσεων θα συνεχιστεί με τη συνάντηση που θα γίνει στις 20 Ιανουαρίου στην Κόρινθο, με τις ενώσεις της Πελοποννήσου, στις 24 Ιανουαρίου θα γίνει συνάντηση με τις υπόλοιπες ενώσεις της Μακεδονίας, με τις οποίες ο Γκιρτζίκης δεν βρέθηκε στην Καβάλα, ενώ μένει να προγραμματιστεί μια ακόμη με τις Ενώσεις της Θεσπρωτίας, της Κεφαλονιάς, της Κέρκυρας (κτλ) στην Ηγουμενίτσα.
Την Πέμπτη 14/01 ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης και ο αναπληρωτής του Βαγγέλης Τοπολιάτης θα δώσουν το «παρών» σε συνάντηση της ΕΠΣ Καρδίτσας.